Servicetekniker kring Norrköping

Vi söker en ansvarstagande servicetekniker kring Norrköping med erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner till Ottosson Truck AB.

Är du sugen på en ny utmaning och vill vara med i gemenskapen och utveckla ett gediget familjeföretag som nu växlat upp och lyfter Sverige till nya höjder med sin Sverige-agentur för Hyundai? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför  felsökningar, service och reparationer av deras truckar. Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor, cirka 55 trucktekniker, som du kan bolla dina dagliga utmaningar med. Ditt arbete kommer att omfatta service och reparation av både eltruckar och diesel/gasoltruckar. Du sköter företagets och kunders truckar med ett stort engagemang och har eget kundansvar.
Ditt arbetsområde kommer att vara Norrköping med 6 mils radie och du kommer att utgå från hemmet.

Din profil

Vi söker dig som har goda kunskaper om mekanik, elektronik och hydraulik samt har några års erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner och fordon. Meriterande är erfarenhet av just truckar, lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner. Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta effektivt för att lösa kundernas behov. Du är van vid självständigt arbete och trivs att skapa goda relationer med dina kunder.

Din personlighet är av största vikt för tjänsten. Du är strukturerad och disciplinerad i ditt arbete och att ta eget ansvar, initiativ och vara kreativ i ditt arbete trivs du med.

B- körkort erfordras.

Välkommen med din ansöka!

Din ansökan skickar du till vår VD Bengt Joelsson på mail:
bengt.joelsson@ottossontruck.se
alt. till
Ottosson Truck AB
Norjevägen 65
294 76 Sölvesborg

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig. Alternativt så når du oss på tel 0456 - 317 70 och e-post info@ottossontruck.se.

Vad säger våra kunder?

”Ett bra samarbete under många år, där Ottossons Truck med rätt kompetens och med stor lyhördhet, uppfyller våra krav”

Stans & Press

”Personligt, Professionellt, och Prisvärt”

Smekab

”Litet företag med mycket hög service och flexibilitet, precis som vi”.

Konga Mekaniska

”Mycket serviceinriktad personal med mycket bra maskinkunskap”.

Saab Kockums
Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?