Nyheter

Följ Ottosson Truck med våra nyheter här på hemsidan.


 • Begagnat är smart!

  -att införskaffa sin truck utan att köpa till nypris

  Därför ska du köpa en begagnad truck av Ottosson Truck / Hyundai
  När man vill införskaffa sig en truck men inte vill betala nypris kan det löna sig att köpa en begagnad truck. Ditt företag får en helt funktionsduglig truck som genomgått tester och förnyelser enligt svensk standard. Man kan likna marknaden för begagnade truckar med marknaden för begagnade bilar. 
  Ottosson Truck / Hyundai som i snart 50 år arbetat med ett brett antal truckvarumärken i Sverige har en stor kunskapsbank av erfarenheter vad gäller olika typer av fabrikat och varumärken. 
  Vi kan trucksverige! 

  Ottosson Truck, service, reservdelslager, omsättning, - Nyheter, Ottosson Truck, Hyundai - ctl00_cph1_dcMain_po_8_dc8_pg553_exnewsimg
 • Högtryck i produktionen?

  Korttidshyr en truck och spara tid och pengar!
  tjänar du på att kortidshyra en truck.
  Ottosson Tryck / Hyundai kan hjälpa dig att minska förlusterna vid oförutsedda händelser.
  Att inte kunna förflytta material innebär att både tid och pengar kan gå förlorade, vilket kan räknas hem genom en korttidshyrning.

  Ottosson Truck, service, reservdelslager, omsättning, - Nyheter, Ottosson Truck, Hyundai - ctl00_cph1_dcMain_po_8_dc8_pg549_exnewsimg
 • Servicetekniker i Östergötland

  Vi söker en ansvarstagande servicetekniker till enheten i Norrköping med erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner.

  Är du sugen på en ny utmaning och vill vara med i gemenskapen och utveckla ett gediget familjeföretag som nu växlat upp och lyfter Sverige till nya höjder med sin Sverige-agentur för Hyundai? Då har vi troligen jobbet för dig.

  Om oss: 
  Ottosson Truck/Hyundai har Sveriges mest engagerade servicetekniker som alltid arbetar nära dig, aldrig mer än 1 timme ifrån. Med ambulerande servicebilar känner sig våra kunder trygga. Det har de gjort sedan 50 år tillbaka. Inom nätverket av kontot, verkstäder och återförsäljare finns uthyrning och försäljning av nya och begagnade truckar, rådgivning, utbildning och mycket mer att tillgå. Med Sverigeagenturen för Hyundai Forklifts erbjuder vi ett av Sveriges snabbaste växande truckvarumärke, med en bredd av truckar som utvecklats utefter världsmarknadens behov. Vi specialanpassar även truckar för specifika branscher eller andra önskemål. Ottosson Truck/Hyundai erbjuder totallösningar med rätt truckar, rätt service, rätt ergonomi, rätt pris och rätt finansiering. Det är därför våra kunder upplever hög kvalitet i vårt samarbete. 

  Det bästa av två världar - Lokal service nära dig i kombination med globala truckar i frontlinjen. 

  Dina arbetsuppgifter:
  I rollen som servicetekniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför felsökningar, service och reparationer av deras truckar. Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor, cirka 55 trucktekniker, att bolla dina dagliga utmaningar med. Ditt arbete kommer att omfatta service och reparation av både eltruckar och diesel/gasoltruckar. Du sköter företagets, kunders truckar med ett stort engagemang och har eget kundansvar.

  Ditt arbetsområde kommer att vara beläget i Östergötland med omnejd. Du kommer att utgå från hemmet, så bostadsort behöver nödvändigtvis inte vara Norrköping, utan andra orter i Östergötland fungerar också bra för tjänsten.

  Din profil:
  Vi söker dig som har goda kunskaper om mekanik, elektronik och hydraulik samt har några års erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner. Meriterande är erfarenhet av just truckar, lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner. Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta effektivt för att lösa kundernas behov. Du är van av att jobba ute på fältet och trivs att skapa goda relationer med dina kunder.

  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då du i ditt dagliga arbete tar mycket ansvar och behöver ta egna initiativ samt vara kreativ i ditt arbetssätt. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot kunder och medarbetare samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

  Rekrytering av denna tjänst sker i samarbete med OnePartnerGroup:
  I denna rekrytering har OTTOSSON TRUCK valt att samarbeta med OnePartnerGroup och alla frågor om tjänsten besvaras av 
  Anna Kilpeläinen 073-364 98 10. Tjänsten ska tillsättas snarast, så ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval. 
  Varmt välkommen med din ansökan!

  Kontaktperson(er)
  Anna Kilpeläinen

  Anställningsomfattning
  Heltid

  Anställningsform
  Visstidsanställning

  Tjänstgöringsort
  Norrköping

  Publiceringsdatum
  2017-07-13

  Ottosson Truck, service, reservdelslager, omsättning, - Nyheter, Ottosson Truck, Hyundai - ctl00_cph1_dcMain_po_8_dc8_pg546_exnewsimg
 • Distriktsäljare Truck i Östergötland

  Vi söker till Östergötland, en affärsinriktad säljare med erfarenhet av teknisk försäljning.

  Arbetsuppgifter
  Som säljare hos Ottosson Truck får du en viktig roll i vår fortsatta utveckling och ditt uppdrag blir att öka våra marknadsandelar i regionen som innefattar Södermanland, Östergötland och Närke.

  Du kommer att arbeta med lösningsorienterad försäljning av truckar samt olika former av upphandlingar av funktionsavtal, hyresavtal, serviceavtal, logistiklösningar etc. mot kunder i din region. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning för att skapa en positiv utveckling, men självklart också utveckla kontakten med våra befintliga kunder.
  Tjänsten är placerad på vårt kontor i Norrköping.

  Din profil 
  För att lyckas i rollen som säljare är du affärsmässig, har ett utpräglat sinne för att förhandla och en stark vilja att lyckas. Du är social och kan på ett naturligt och trovärdigt sätt kommunicera med kunder och kollegor.
  Din bakgrund kan variera, men en teknisk bakgrund med ekonomiska kunskaper tror vi är en förutsättning för att lyckas. Ett krav är att du har säljerfarenhet och har erfarenhet och kunskap av att driva affärer i mål.
  Det är av stor vikt att du som person delar vår filosofi: Att alltid sätta kunden i främsta ledet.

  Kontakt
  För mer information kring tjänsten, kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger på 040-660 67 23.
  Intervjuer för tjänsten kommer ske under augusti månad, men vi ser gärna att du kommer in med din ansökan snarast.

  Ansök via länken nedan:

  http://www.saljpoolen.se/ad/26766678-saljare-ottosson-truck-ab-norrkoping

   

  Ottosson Truck, service, reservdelslager, omsättning, - Nyheter, Ottosson Truck, Hyundai - ctl00_cph1_dcMain_po_8_dc8_pg545_exnewsimg
 • Vi tackar NORJE för två fantastiska dagar och vinnare av ROCK-RESA ÄR...

  I Norje harde vi hela 2st Vinnare av ROCK-RESA! (VIP-biljetter för 2 pers. fedagen den 9 juni) 
  Grattis Mathilda Nilsson och Mattias Olsson till vinsten med motiveringarna: 
  Mathildas Motivering: Efter förra årets seger tillbaka jag är. Inte bara för biljetten, men för att ni är här.
  Att kombinera truck med rock bör bli en kultur krock. Men ni har visat att det går, och har alltid släppt ett nytt koncept. Stolt jag är över att vara här, att lära sig nytt om er förlängda förarhytt eller varierande kapacitet för vikt med ökad sikt.
  Ni har nu visat era truckar och nu vill jag visa hur man rockar. Vill ni ha med mig så lovar jag att Ottossons vara trogen, med Hyundai i topp blir ni valet non-stop!
  Mattias Motivering: Måste kolla om det rockar lika mycket på Sweden Rock som hos er alla på Ottosson Truck.

  Vi ser fram emot att se er på Sweden Rock och rockar loss med oss :) 
  Grattis återigen till er Mathilda och Mattias mer information om biljettuthämtning finner ni i ert vinnarmail. 

  Tack Norje,Norjevägen,65 för två givande dagar nu rullar vi vidare in till festivalområdet.
  Kom till vår monter i VIP-området och tävla i truckrace. FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM ottossontruck_hyundai
  VI SES DÄR, Rock on!

  Ottosson Truck, service, reservdelslager, omsättning, - Nyheter, Ottosson Truck, Hyundai - ctl00_cph1_dcMain_po_8_dc8_pg543_exnewsimg
 • Rockin the Road intar NORJE!

  Det börjar dra ihop sig inför finalen av Roadshowen Rockin the Road 2017 i Norje.
  I vår by Norje så växer festivalen sakta men säkert fram.Tisdag och Onsdag denna vecka är JUST DU välkomen att besöka oss på Norjevägen,65. Här hos oss kan du provköra ett brett sortiment av Hyundaitruckar, äta i gemenskap och snacka truckbry. På plats när du provkör våra truckar har du även möjlighet att vinna en ROCK-RESA för 2 personer till ett värde av ca.4000kr. Som en BONUS kommer vi i Norje att tävla ut ett ROCK-RESE-PACKET Tisdagen och ett Onsdagen.
  Anmäl dig idag: registrera din anmälan HÄR >>>>>>>>>>>>>>

  Ottosson Truck, service, reservdelslager, omsättning, - Nyheter, Ottosson Truck, Hyundai - ctl00_cph1_dcMain_po_8_dc8_pg542_exnewsimg
 • Visa fler nyheter »
Vad säger våra kunder?

”Litet företag med mycket hög service och flexibilitet, precis som vi”.

Konga Mekaniska

”Personligt, Professionellt, och Prisvärt”

Smekab

”Ett bra samarbete under många år, där Ottossons Truck med rätt kompetens och med stor lyhördhet, uppfyller våra krav”

Stans & Press

”Mycket serviceinriktad personal med mycket bra maskinkunskap”.

Saab Kockums
Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?