100%-ig ökning av försäljning

Ottosson Truck/Hyundai har som resten av världen, känt av Corona-epidemin med en kraftig nergång i nyförsäljning av truckar under våren. Men när den värsta paniken lagt sig återkom förfrågningarna på nya truckar men framför allt på begagnade.

- Osäkerheten för våra kunder har troligen gjort att planerade nyinvesteringar har flyttats fram men behovet av lyftkraft har kvarstått och då har lösningen varit att investera i en begagnad truck – säger Joakim Ekelund som är ansvarig för begagnade truckar och uthyrning på Ottosson Truck.

Redan innan sommaren hade det rullat ut dubbelt så många begagnade truckar från Ottosson Truck än under samma period föregående år.

Bengt Joelsson, VD på Ottoson Truck känner sig ödmjukt tacksam för att Ottosson Truck har "flera ben att stå på" under en kris som denna.

- Många av våra kunder permitterade under våren men hade ändå produktionen igång vilket ledde till att våra ambulerade servicebussar fortfarande rullade och att få denna stora efterfrågan på begagnat har också gjort att vi har klarat våren utan att behöva permittera som så många andra har varit tvungna till - säger Bengt.

Just nu finns ett 40 tal begagnade truckar och lagertruckar hemma i alla prisklasser, från äldre trotjänare till nya demotruckar, redo för snabba leveranser. 

Alla våra begagnade truckar går även att hyra på lång eller kort sikt. 

Letar ni efter en begagnad truck?
Ställ din förfrågan direkt till oss så tar vi fram ett förslag efter era önskemål och budget.

Till begagnat >>

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.
Alternativt så når du oss på:

Tel: 0456 - 317 70

E-post: info@ottossontruck.se

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår  dataskyddspolicy.

För att fortsätta, godkänn gärna GDPR 

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?