BYGGDRÖMMAR PÅ ÅBYLYCKORNA

Bygget av Ottosson Trucks nya lokaler på Åbylyckorna fortskrider och just nu är det plattan som gjuts i olika omgångar. Vid vårt besök är det dags för gjutning av showroomet och de nedre kontorslokalerna. 

IMG_0706_8827.jpg

Bengt och Pernilla från Ottosson Truck ser ut över grunden och först nu ser man konturerna ta form för det som kommer att utgöra den del som kommer att synas ut mot väg E22. Visionen är stora fönster som exponerar de gula truckarna ut mot vägen men också ett showroom där kunderna skall känna sig välkomna att slå sig ner i den tänkta "launch” hörnan och ta sig en god kopp kaffe.

- För oss är det lika viktigt att vi får en funktionell lokal för vår verksamhet, som att vi får en lokal där vår personal trivs och där våra kunder och potentiella kunder skall känna sig välkomna, säger Bengt Joelsson, VD på Ottosson Truck/Hyundai.

IMG_0768_8827.jpg  IMG_0699_8827.jpg 

Idag fick vi även besök av Näringslivskontoret och Kommunalrådet i Bromölla som kom förbi.

” Det var en stor dag för oss när det blev klart att Ottosson Truck skulle flytta till Bromölla. Nu är etableringen på gång i bästa skyltläge längs väg E22 och det är verkligen spännande att få vara med på företagets resa.” säger Jenny Önnevik, kommunstyrelsens ordförande.

Med på besöket var även Näringslivschefen Per-Anders Green och Maria Block, Näringslivsutvecklare.

Ottosson_Truck_Bromolla.jpg

Bengt tog tillfället i akt att visa dem runt och berätta mer om var det var som komma skulle och Pernilla fyllde på med visionen om hur tankarna går gällande interiören i väntan på kaffet i byggboden.

IMG_0748_8827.jpg  IMG_0774.jpg  

 Följ våra ”Byggdrömmar” så återkommer vi förhoppningsvis snart med bilder när bygget även skjuter i höjden och stommen reses.

Läs även om när vi tog det första spadtaget om du har missat det här >>


Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?