Demodagar på Ottosson Truck 22 & 23 oktober

Torsdag & Fredag den 22 & 23 oktober kör vi Demodagar med personlig visning för dig och dina medarbetare mellan kl.10.00 och 15.00 på Ottosson Trucks Huvudkontor i Norje.

demodagar.jpg

Ottosson Truck/Hyundai följer folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19 och kommer att se till att eventet genomförs på ett säkert sätt.

Vi bjuder på demo av Globala truckar från Hyundai och på Lokala mackor från Frida på Staxgård som vunnit MACK-SM, samt Lokal (alkoholfri) öl.

Vi visar bland annat: Hyundai 20 BT-9U och Hyundai 15BT-9U från den nya 9U-serien, Hyundai 30D-9E och Hyundai 50DA-9 mm.

Se alla truckmodeller från Hyundai här >>

Passa även på att provköra vår 4-vägstruck från Combilift. 4-vägstruckar från Combilift är konstruerade för att klara av tuff utomhusmiljö där både snö och väta förekommer. Oslagbar vid hantering av långa gods i trånga utrymmen.

Läs mer om 4-vägstruckar från Combilift här >>

I våra hallar finns även ett 30 tal begagnade truckar om ni önskar provköra andra modeller.

Passa på att titta in i vår verkstad där vi just nu tex. bygger en runtomsvängande förarplats på en Hyundai 110D-9 som skall användas på Holmen paper.

Träffa våra kunniga säljare Nicklas, Jonathan och David, vår VD Bengt som gärna berättar mer om våra projekt i verkstaden och om vår framtida flytt till nya lokaler, Jocke som är ansvarig för våra begagnade truckar och uthyrning. På plats i verkstaden finns även Lars-Erik för att svara på frågor om service och Olle som är vår reservdelsexpert.

Sista dag för anmälan är fredagen den 16 oktober, men anmäl er så snart som möjligt för att få en tid som passar er bäst.

Anmälan sker till Jenny Stenberg via mail:

Jenny.stenberg@ottossontruck.se

– Ange företag och antal personer, samt önskad dag & tid.

eller på telefon: 0456-589 776

Välkomna!


Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?