God Jul och Gott Nytt År!

Tack ALLA – för ett fantastiskt givande år!

Skarmavbild_2018-12-19_kl._15.28.37.png

Så här i slutet av året är det intressant att göra en liten återblick och konstatera att Ottosson Truck på allvar har etablerat truckvarumärket Hyundai i Sverige. 

Ökad lojalitet
De som tidigare valt Hyundai väljer att köpa fler och de som söker nytt är mer intresserade. Vi erbjuder dessutom en tät närvaro på marknaden för att behålla hög servicenivå. Under året har vi anställt fler tekniker och säljare för att möta marknadens krav.

Här är några exempel på affärer som vi är stolta över:
Holmen Paper fick under 2018 ytterligare en Hyundai 110D-9 med vändbar förarplats levererad. En fjärde maskin är beställd för leverans vid årsskiftet.
Svensk Husproduktion fortsätter att optimera sin truckpark enligt gemensam plan för optimal logistik i fabriken.
Saab Kockums har gett oss fortsatt förtroende att leverara ett flertal nya Hyundai truckar under året. Största Hyundai trucken i deras verksamhet lyfter hela 18 ton.
Yaskawa Motoman fick nyligen sin tredje Hyundai truck levererad. Den här gången en Hyundai 50B-9 som ska gå i den tillbyggda fabriken i Torsås.
Nordic Brass valde en ny Hyundai 80D-9 inkl värdaggregat till sin anläggning i Gusum.

 

Ökat intresse 

Efter höstens lyckade Truck & Logistikmässa i Göteborg fick vi en bekräftelse på att intresset för Ottosson Truck / Hyundai har ökat markant. ”Enkel och säker truckhantering” togs väl emot av mässans besökare.

Starkare organisation

2018 var det första året med våra nya ägare Vara Maskinimport i ryggen. Till följd av detta har vi två systerbolag i form av Hullert Maskin och Svenska Jekko. Vi kompletterar varandra i vårt kunderbjudande där vi och våra kunder redan nu ser synergieffekter som gynnar alla.

Julgåva som räddar liv

I år har vi bestämt oss för att satsa på en julgåva som räddar liv. Därför går alla våra julklappspengar till Cancerfonden som är en fristående, ideell insamlingsorganisation som arbetar för att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. 

 

God Jul & Gott Nytt År önskar
Ottosson Truck / Hyundai

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?