Mycket spännande har hänt!

2016 var ett intensivt och utvecklande år för Ottosson Truck / All-Truck.
Under 2016 har vi på Ottosson Truck / All-Truck växlat upp och anställt fler medarbetare.
Ottosson Truck har fått fortsatt förtroende som generalagent för Hyundai i Sverige.
Vi levererade den största trucken från Hyundai i Sverige någonsin - en 18-tons truck. Vi gav oss ut på turné med vår roadshow Rockin the Road där Sveriges truckförare erbjöds provköra Hyundai och enligt vår enkät en mycket uppskattad aktivitet. Ett samarbete mellan Ottosson Truck / Hyundai och Sweden Rock som visade sig bli succé.
Vi har promotat Heavy Line se video här >>>  och tillsammans med Hyundai lanserade vi nya inomhusprogrammet serie-9. 

Lasering_Hyundai_Inomhusprogram.jpg 
Tar dig längre...på ett enkelt sätt
Alla truckar i det nya sortimentet av lagertruckar har utmärkt styrförmåga och är konstruerade med ett kort chassi. Detta innebär att maskinerna har en liten vändradie och är enkla att använda i begränsade utrymmen. 
Se video på nya inomhusprogrammet här >>>

Rockin the Road
Man kan bokstavligt talat säga att roadshowen Rockin the Road satte Hyundaitruckar på Sverigekartan. Vi åkte ut med truckar så att truckintresserade skulle få möjlighet att provsitta, provköra och lära känna våra fantastiska produkter. Under turnén besökte vi hela 8 städer runtom i Sverige från April-Juni. Vi hoppas vi ses på vägarna även under 2017!
Så håll utkick efter Rockin the Road 2017 på www.ottossontruck.se  
Rockin_the_Rock.png 

De som provar Hyundai kommer tillbaka och vill ha fler
Vi tecknade nytt avtal med Shilohs enhet i Olofström och detta innebar 20 nya Hyundaitruckar. 
Ett funktionsavtal för maximal trygghet. Utöver det ingår också förebyggande service och reparationer för Shilohs befintliga truckar av olika fabrikat. Roterande förarplats perfekt för Bravikens pappersbruk.
Efter 2 års testtid av Hyundai med gott resultat levererades ytterligare en truck i samma utförande. Efter den beställningen kom fler beställningar av truckar i storkundsklassen till Holmengruppen. 
Nu är Holmengruppen en av de större kunderna hos Ottosson Truck / All-Truck

Clesa Steel
Den hittills största trucken i Sverige från Hyundai till Celsa Steel. En Hyundai 180D-9 med kapacitet på hela 18 ton har sålts till Celsa Steel i Västerås via återförsäljaren WTS Västerås Truckservice AB. Detta efter att Celsa Steel sedan tidigare har valt ett flertal mindre Hyundaitruckar i både Halmstad och Västerås.
Leverans_Celsa_Steel.jpg
 

Truckförardag med fokus säkerhet
I Norje har det hållits utbildning för kunders truckförare med fokus säkerhet och daglig tillsyn. En mycket lärorik och uppskattad utbildning som vi får se mer av under 2017. 

Under 2016 hann vi med många nyheter och vi kan lova att 2017 kommer vara minst lika fullspäckat. Vår förhoppning är att vi får möjlighet att träffa er och prata TRUCK för att se vilka trucklösningar vi kan erbjuda er. 

 

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?