Nya glada ansikten på Ottosson Truck och Hüllert Maskin när vi växer ytterligare tillsammans!

I dagarna har våra nya medarbetare på Ottosson Truck och medarbetare på Hüllert Maskin haft produktutbildning på Ottosson Trucks huvudkontor i Norje under överseende av Linus Åberg.

Nya_servicetekniker_Ottosson_truck.jpg

På bild: Lars-Erik Peinert, Mats Bengtsson, Linus Åberg servicetekniker och utbildare på Ottosson Truck, John-Ola Aronsson.

I vår ambition att växa tillsammans med vårt systerbolag Hüllert Maskin vidareutbildas Lars-Erik Peinert, servicetekniker på Hüllert Maskin i Vara för att kunna tillgodose Ottosson Trucks kunder gällande service på truckar i området. Tillsammans med säljare Peter Kling fortsätter vi att satsa och växa i området.

I södra Sverige finns nu motsvarande, Mats Bengtsson som ny servicetekniker på Ottosson Truck och som kommer att ta hand om servicen för Hüllert Maskins kunder i området som auktoriserad servicepartner för Hüllert Maskin och deras Merlo maskiner.

Samtidigt har vi förstärkt Blekinge med John-Ola Aronsson som kommer att vara ambulerande servicetekniker främst mot länets östra del.

Nya_glada_servicetekniker_Ottosson_truck.jpg

Både John-Ola och Mats har lång erfarenhet av reparation och underhåll av entreprenadmaskiner och inom industrin och kommer att stärka vår eftermarknad i södra Sverige.

truckutbildning_ottosson_truck.jpgutbildning_servicetekniker_truck.jpg

Är ni intresserade av service på truck och entrepenadmaskin?

Kontakta någon av våra lokala representanter på ditt område >>

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?