Servicetekniker i Östergötland

Vi söker en ansvarstagande servicetekniker till enheten i Norrköping med erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner.

Är du sugen på en ny utmaning och vill vara med i gemenskapen och utveckla ett gediget familjeföretag som nu växlat upp och lyfter Sverige till nya höjder med sin Sverige-agentur för Hyundai? Då har vi troligen jobbet för dig.

Om oss: 
Ottosson Truck/Hyundai har Sveriges mest engagerade servicetekniker som alltid arbetar nära dig, aldrig mer än 1 timme ifrån. Med ambulerande servicebilar känner sig våra kunder trygga. Det har de gjort sedan 50 år tillbaka. Inom nätverket av kontot, verkstäder och återförsäljare finns uthyrning och försäljning av nya och begagnade truckar, rådgivning, utbildning och mycket mer att tillgå. Med Sverigeagenturen för Hyundai Forklifts erbjuder vi ett av Sveriges snabbaste växande truckvarumärke, med en bredd av truckar som utvecklats utefter världsmarknadens behov. Vi specialanpassar även truckar för specifika branscher eller andra önskemål. Ottosson Truck/Hyundai erbjuder totallösningar med rätt truckar, rätt service, rätt ergonomi, rätt pris och rätt finansiering. Det är därför våra kunder upplever hög kvalitet i vårt samarbete. 

Det bästa av två världar - Lokal service nära dig i kombination med globala truckar i frontlinjen. 

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som servicetekniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför felsökningar, service och reparationer av deras truckar. Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor, cirka 55 trucktekniker, att bolla dina dagliga utmaningar med. Ditt arbete kommer att omfatta service och reparation av både eltruckar och diesel/gasoltruckar. Du sköter företagets, kunders truckar med ett stort engagemang och har eget kundansvar.

Ditt arbetsområde kommer att vara beläget i Östergötland med omnejd. Du kommer att utgå från hemmet, så bostadsort behöver nödvändigtvis inte vara Norrköping, utan andra orter i Östergötland fungerar också bra för tjänsten.

Din profil:
Vi söker dig som har goda kunskaper om mekanik, elektronik och hydraulik samt har några års erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner. Meriterande är erfarenhet av just truckar, lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner. Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta effektivt för att lösa kundernas behov. Du är van av att jobba ute på fältet och trivs att skapa goda relationer med dina kunder.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då du i ditt dagliga arbete tar mycket ansvar och behöver ta egna initiativ samt vara kreativ i ditt arbetssätt. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot kunder och medarbetare samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Rekrytering av denna tjänst sker i samarbete med OnePartnerGroup:
I denna rekrytering har OTTOSSON TRUCK valt att samarbeta med OnePartnerGroup och alla frågor om tjänsten besvaras av 
Anna Kilpeläinen 073-364 98 10. Tjänsten ska tillsättas snarast, så ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)
Anna Kilpeläinen

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Norrköping

Publiceringsdatum
2017-07-13

Aktuellt inom Ottosson Truck, Hyundai - Servicetekniker i Östergötland - ctl00_cph1_pageimg
Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?