Total truck makeover

Nyservad, rekonditionerad invändigt och utvändigt, ny stol, system för centralsmörjning monterat och sist men inte minst lite ny lack. En 10 tons Kalmar DCG100-6 årsmodell 2013 har fått en total makeover i verkstaden i Norje.

Ottosson truck total makeover

Man kan nästan ana att Ottosson Trucks servicetekniker Kristoffer har ett stort bil-intresse och till vardags mekar med muskelbilar med tanke på hur bra resultatet blev! Helt enkelt lite extra omsorg i alla detaljer och tankarna går snarare mer mot en Ferrari än mot Truck.

Det var Olssons Trävaruhandel på vackra Tjörn som letade efter en begagnad truck. Hos Ottosson Truck fanns trucken som hade rätt specifikationer på pappret men som behövde en liten uppfräschning exteriört och interiört. Peter Kling, ansvarig säljare i Västra Götaland, gick kundens önskemål tillmötes och en överenskommelse om åtgärder innan leverans gjordes.

I dagarna går resan mot västkusten och vackra Tjörn och ett nytt liv på Olssons Trävaruhandel.

 interior_truck_fore.jpg interior_truck_kalmar_efter.jpg

Ny rekonditionerad förarhytt med bl.a ny stol och uppfräschat spakställ.

fingertip_truck_fore.jpg fingertip_efter.jpg

stol_truck_fore.jpg Stol_truck_efter.jpg 

kalmar_efter_2.jpg

Begagnade truckar
Genom att investera i en begagnad truck från Ottosson Truck får ert företag en helt funktionsduglig truck som genomgått tester och förnyelse enligt Svensk standard. Ottosson Truck har i över 50 år servat alla truckvarumärken vilket har gett en stor kunskapsbank av erfarenheter vad gäller olika typer av fabrikat och varumärken.

Alla våra begagnade truckar går även utmärkt att hyra, på kort eller lång sikt.

Demotruckar
Passa på att göra en extra bra affär, vi fyller på med nya demotruckar och erbjuder just nu extra förmånliga priser på våra demotruckar årsmodell 2019 och 2020. Truckarna har generös utrustning och få drifttimmar, dessutom finns dem för omgående leverans.

Här hittar ni alla våra begagnade truckar och Demotruckar >>

 


Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?