Välkommen till monter B05:19 och B04:80 på Svenska Mässan i Göteborg

Mellan den 5-7 november finns Ottosson Truck/Hyundai på plats under Nordens ledande mässa och konferens för logistik- och transportlösningar. Du får uppleva de senaste nyheterna och träffa våra engagerade medarbetare!

 Vi vill göra ert företags truckanvändande till ett nära samarbete med fokus på säkerhet, kostnadseffektivitet och rätt logistiklösning. Besök monter B05:19 och B04:80 på Logistik & Transport under Svenska mässan i Göteborg den 5-7 november och diskutera med oss, så tar vi fram rätt lösning!

Kolla in vår senaste nyhet på svenska marknaden – Hyundai 160D-9L

Under mässdagarna kommer vi att visa upp ett stort antal truckar. Dels vår bästsäljare Hyundai 80D-9, men också vår senaste lansering – Hyundai 160D-9L.

Ny handtruck eller ny 25-tons motvikstruck?

Eller kanske något däremellan? I monter B05:19 och B04:80 visar vi hur vi kan hjälpa just ert företag! Vi erbjuder även en rad säkerhetslösningar i syfte att optimera trucksäkerheten på ert företag. Under mässdagarna kommer vi demonstrera ett 360 graders kamerasystem för optimal sikt och det nya systemet RedLine som visualiserar en röd zon runt trucken. Vi berättar också gärna mer om IPAS – ett varningssystem för gående i truckintensiv zon och vad ett Hyundai Safety Package innehåller.

 Fulladdad mässa!

I år är Logistik & Transport extra laddat med tre hela mässdagar och ett flerdubblat mässområde som inkluderar fyra mässhallar, över 150 utställare, kostnadsfria seminarier, ett stort truckområde och konferens.

 Heja fram våra förare i Truck-SM!

Under mässdagarna ska Sveriges bästa truckförare utses i Truck-SM. Tävlingen arrangeras av MaskinLeverantörerna i samarbete med Transportnytt. Förarna ska manövrera trucken i en bana med olika lyftmoment, utan att stöta i något, tappa godset eller göra andra regelbrott. Varje regelbrott ger ett tidstillägg på 5-10 sekunder. Snabbaste tiden vinner! Självklart är vi från Ottosson Truck/Hyundai med och tävlar.

 Så glöm inte att skriva ut ditt kostnadsfria entrékort till mässan som du finner här.

https://tickets.svenskamassan.se/projects/esuccess/bin/iisclt.cia?n&OpenSession&esproject&20023&21639&900022018&&ProjectId=18002&KampId=XNET38765;0

 Vi ses i monter B05:19 och B04:80!

Ottosson Truck/Hyundai

Aktuellt inom Ottosson Truck, Hyundai - Välkommen till monter B05:19 och B04:80 på Svenska Mässan i Göteborg - ctl00_cph1_pageimg
Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?