Vår återförsäljare SMM Truck på besök

Finbesök från Södertälje när vår återförsäljare SMM Truck besökte Ottosson Truck under våra Demodagar.

SMM_truck.jpg

 

SMM Truck Södertälje Maskin & Mek är ett familjeföretag som i år firar 30 år. Sedan ca 10 år tillbaka är de även återförsäljare av Hyundaitruckar genom Ottosson Truck/Hyundai.

SMM Truck och Ottosson Truck träffades på en mässa i Göteborg 2012. SMM Truck var just då på jakt efter ett premium truck-märke att representera och tycke uppstod både för Ottosson Truck och Hyundai-truckarna.

”Vi valde att representera Hyundais motviktstruckar då dessa produkter motsvarar den höga kvalitet som SMM Truck vill förknippas med” – säger SMM Trucks VD Ronny Pettersson.

På Demodagarna passade Ronny på att provköra nya Hyundai 30D-9V som är Hyundais senaste modell av dieseltruck med den branschledande nya dieselmotorn som uppfyller kraven för EURO steg 5. 

SMM Truck, precis som Ottosson Truck servar och säljer nya och begagnade truckar och har stor erfarenhet av service och reparationer.

Med på besöket var även SMM Trucks servicetekniker Henrik Trydeus och Ulf Pettersson, här tillsammans med Ottosson Trucks VD Bengt Joelsson, Lena och Ronny Pettersson, ägare av SMM Truck.

Nyfiken på att läsa mer om den nya dieselmodellen Hyundai 30D-9V? Läs mer här >>


Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?