Vi ser till att Sverige fortsätter att lyfta!

Liksom för många andra företag och organisationer är spridningen av coronavirus (covid-19) en relevant fråga för oss och vi övervakar situationen och lokala föreskrifter. Hälsa och säkerhet för vår personal, befintliga och potentiella kunder är av högsta prioritet för Ottosson Truck AB.  Vi följer alla råd och rekommendationer för åtgärder som kommer från Folkhälsomyndigheten.

Vi kan leverera!
Efter två veckors produktionsstopp av vårt inomhusprogram är nu produktionen åter igång och gällande övrig produktion och leverans av truckar har vi inte fått någon indikation på att vi inte skall kunna leverera som planerat.

Digitala – personliga möten
Vi respekterar de företag som i dessa tider har infört besöksförbud och för dessa företag finns vi tillgängliga på telefon och mail som vanligt. Våra representanter finns även tillgängliga för personliga möten digitalt via Teams & Skype. Tveka inta att boka ett möte online för att få veta mer om våra produkter. Kanske är du nyfiken på våra senaste modeller i 9U-serien?

På våra filialer runt om i Sverige finns möjligheter att få en personlig visning av truck i en miljö som vi har gjort allt för att våra kunder skall känna sig säkra i.

Vi finns här för er och får Sverige att fortsätta rulla och lyfta.

Aktuellt inom Ottosson Truck, Hyundai - Vi ser till att Sverige fortsätter att lyfta! - ctl00_cph1_pageimg

Jonathan Altergren, finns precis som våra andra representanter tillgängliga för personliga möten både på plats hos er och online.

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?