Vi summerar första halvlek av 2021

Trots en tuff start på 2020, för oss som för alla andra, kunde vi gå in i 2021 med välfyllda orderböcker. En bra förutsättning för en stark start på 2021.

Bengt_Hyundai_9V_sommar_1200.jpg

God fart hos våra kunder har lett till både merförsäljning av nya truckar och mycket att göra för våra servicetekniker på fältet. Även vår servicetekniker som servar Merlo och Jekko har fullt upp och vi ser redan att det kan finnas ett behov av att stärka vårt serviceteam med ytterligare medarbetare, vilket bara är positivt.

Under 2020 och 2021 har vi haft ett stort tryck på begagnat-försäljningen. Truckar som byts in är nästan sålda innan de har kommit hem.

Nya kunder har fått upp ögonen för vår expertis inom reservdelar och tillbehör till truck och maskin, vilket har gjort att även försäljningen av dessa produkter har ökat.

Snurrigt i verkstaden till hösten
Nu ser vi fram emot en lite lugnare sommarperiod innan vi drar igång höstens projekt som innebär fullt upp i verkstaden. Stora truckar är på väg in i verkstaden för anpassning och bland annat ska två större truckar utrustas med vändbar förarplats.

Äntligen fest på gång!
Nu äntligen dra vårt nybygge i Bromölla i gång. Bygglovet är godkänt och om allt går som det ska är byggstart inplanerad i oktober/november. Byggtiden är planerad till 8-10 månader.

Så i slutet av nästa år ser vi fram emot att få bjuda på en rejäl inflyttningsfest!

Avslutningsvis önskar jag er alla en fin sommar och en skön semester.

Bengt Joelsson, VD Ottosson Truck

bengt_1200.jpg

Nyfiken på trucken på bild? Läs mer här >>


Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?