Om du har svårt att läsa detta klicka här eller Vill du inte ha vårt nyhetsbrev, klicka här
nyhetsbrev_header_2020.jpg
 
 
Demodagar på Ottosson Truck - 22 & 23 oktober
 
 demodagar_nyhetsbrev.jpg 
 
 
Personlig visning för dig och dina medarbetare
Torsdag & Fredag den 22 & 23 oktober kör vi Demodagar med personlig visning för dig och dina medarbetare mellan kl.10.00 och 15.00 på vårt huvudkontor i Norje.
 
 

Ottosson Truck/Hyundai följer folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19 och kommer att se till att eventet genomförs på ett säkert sätt.

Vi bjuder på demo av Globala truckar från Hyundai och på Lokala mackor från Frida på Staxgård som vunnit MACK-SM, samt Lokal (alkoholfri) öl.

Vi visar bland annat: Hyundai 20 BT-9U och Hyundai 15BT-9U från den nya 9U-serien, Hyundai 30D-9E och Hyundai 50DA-9 mm.

Passa även på att provköra vår 4-vägstruck från Combilift. 

I våra hallar finns även ett 30 tal begagnade truckar om ni önskar provköra andra modeller.

Passa på att titta in i vår verkstad där vi just nu tex. bygger en runtomsvängande förarplats på en Hyundai 110D-9 som skall användas på Holmen paper.

Träffa våra kunniga säljare Nicklas, Jonathan och David, vår VD Bengt som gärna berättar mer om våra projekt i verkstaden och om vår framtida flytt till nya lokaler, Jocke som är ansvarig för våra begagnade truckar och uthyrning. På plats i verkstaden finns även Lars-Erik för att svara på frågor om service och Olle som är vår reservdelsexpert.

Sista dag för anmälan är fredagen den 16 oktober, men anmäl er så snart som möjligt för att få en tid som passar er bäst.

Ange: Företag och antal personer, samt önskad dag & tid.

anmal_dig_har.jpg


 
 
 Prido_combilift.jpg 
 
 
Prido öppnar porten - för ny truck från Combilift
Mitt i Västergötland, finns en av Europas största vikportstillverkare som producerar mer än 10,000 högkvalitativa industriportar per år.
 
 

På Prido AB, som tillverkaren heter, skall bland annat 6 meter långa portar transporteras från produktionen, till emballeringsstationen, vidare ut genom en stor port för att ute ställas i olika zoner, redo för företagets egna bilar som transporterar ut godset till kunder i både Sverige och Norge.

Det som tidigare varit en utmanande hantering för en traditionell truck har nu funnit en lösning i en 4-vägstruck från Combilift.

Läs mer om hur Prido numera förflyttar 6 långa portar på ett enklare och säkrare sätt som både sparar produktionsyta och.. värme!

Läs mer här >>

 
 
Kristoffer_Winqvit.jpg 
Ny servicetekniker i verkstaden

Vår nya servicetekniker Kristoffer Winqvist har bara varit på plats en vecka men känner sig redan hemma i verkstaden i Norje. Med en fordonsteknisk bakgrund och ett brinnande intresse för att meka med både muskelbilar och (muskel) truckar kompletterar han vårt kompetenta gäng i verkstaden.

 
truckar Begagnade truckar Korttidshyra
 
130_2.jpg Maskinvisning_vara_1080x1080.jpg Prido_kundcase.jpg Maskinvis_vara_1.jpg
 

Här finns vi:

Huvudkontor: Ottosson Truck AB, Norjevägen 65, 294 76 Sölvesborg,
Filial: Ottosson Truck AB, Torbornavägen 21, 253 68 Helsingborg,
Filial: Ottosson Truck AB, Torggatan 56, 534 50 Vara
Filial: Ottosson Truck AB, Butängsgatan 8A, 602 23 Norrköping
Filial: Ottosson Truck AB, Östanvindsgatan 20, 652 21 Karlstad

ottossontruck.se | info@ottossontruck.se

Om du har svårt att läsa detta klicka här eller Vill du inte ha vårt nyhetsbrev, klicka här