Om du har svårt att läsa detta klicka här eller Vill du inte ha vårt nyhetsbrev, klicka här
Nyhetsbrevshållare - Hyundai håller ställningarna!  - logo
 
 

 

Att IBS Byggnadsställningar, Ställningsmontage Syd och Temo Management alla är framgångsrika företag inom ställningsbyggarbranschen går inte att ta miste på. En gemensam nämnare som kanske däremot inte är lika självklar är deras truckparker.

 

Allt fler företag inom ställningsbyggarbranschen väljer Hyundaitruckar. För många är de prisvärda, håller hög kvalité och är anpassningsbara. Det privatägda företaget IBS Byggnadsställningar är ett av företagen som valt att investera i Hyundaitruckar under de senaste åren. Under sina 40 verksamma år finns de i dag etablerade i Östergötland, Göteborg och Kalmar län med kunder över hela landet. I företaget finns 7-8 truckar som används dagligen, och under 2017 inledde de ett samarbete med Ottosson Truck/Hyundai. 

De tre senaste truckarna har vi köpt via Ottosson Truck/Hyundai. Jag tycker att de svarat upp bra på de frågor vi ställt, hållit leveranstiderna och varit öppna för att anpassa truckarna efter våra behov, berättar IBS Byggnadsställningars vd Daniel Asp.

Vad gäller Ställningsmontage Syd är de aningen nyare på Hyundaifronten. I skrivande stund är den första Hyundaitrucken på väg till företaget som startades under 2006 av bröderna Martin och Peter Larsen. I dag monterar och demonterar de byggnadsställningar runt om i Skåne och har omkring 35 anställda.

– Till för två år sedan har vi klarat oss på en maskin, så denna är vår andra och kommer att användas på vårt lager i Sjöbo. Vi har provat många olika truckar men aldrig hittat någon som varit bra. Just nu hjälper Ottosson Truck/Hyundai oss med en lånetruck, den löser uppgiften på ett bra sätt fram tills vår nya specialanpassade truck anländer.

På Temo Management i Sölvesborg har man haft ett nära samarbete med Ottosson Truck/Hyundai i flera år.
Företaget startade 2012, har 25 anställda och arbetar i dag mot industri-, bygg- och anläggningssektorn – huvudsakligen i Blekinge.
Från början hjälpte Ottosson Truck/Hyundai till med reparation av Temo Managements gamla truckar, men efter några år valde man att investera i två helt nya. Nu är dessutom en tredje på väg.

– Truckarna vi har nu har jag och David på Ottosson Truck/Hyundai anpassat helt efter vår verksamhet med bland annat dubbelmonterade drivhjul och bredare gaffelvagn som är viktigt för att få bra stabilitet. Våra truckar används dagligen och är
viktiga för vårt arbete, berättar Martin Olofsson, en av Temo Managements ägare

 
 
Truckar.jpg 
Vad gör Hyundaitrucken lämplig för er?

– Jag tycker den svarar upp till den kvaliteten vi förväntade oss i förhållande till priset, säger Daniel Asp.

– Vi har köpt en mer ovanlig variant med dubbla framhjul som fördelar lasten bättre.
Trucken används varje dag, hela tiden, så det är viktigt att allt fungerar. Med vår lånetruck har det inte varit några problem alls. Den nya känns väldigt anpassad för oss, så det blir nog riktigt bra, säger Martin Larsen.

– Hyundai har vi erfarenhet av sedan 2015 när vi började köpa deras bilar. Det är prisvärt och vi är mycket nöjda med den höga kvaliteten.
Därför kändes det tryggt att investera i truckar av samma märke. Vi har ett riktigt fint samarbete med Ottosson/Truck Hyundai med bra service och ordning och reda som jag uppskattar. Det är ett gammalt lokalt företag som ligger nära oss vilket också är roligt, säger Martin Olofsson.

 
 Truck.jpg 
 
 

På bilden ser vi Ottosson Truck/Hyundais säljare David Tkaczyk och Temo Managements truckförare Filip Olofsson

 
 

Här finns vi:

Huvudkontor: Ottosson Truck AB, Norjevägen 65, 294 76 Sölvesborg, Filial: Ottosson Truck AB, Torbornavägen 21, 253 68 Helsingborg, Filial: Ottosson Truck AB, Butängsgatan 8A, 602 23 Norrköping, Filial: Ottosson Truck AB, Torggatan 56, 534 50 Vara

ottossontruck.se | info@ottossontruck.se

Om du har svårt att läsa detta klicka här eller Vill du inte ha vårt nyhetsbrev, klicka här