Baosteel

Förnyat förtroende & ny stororder till Baosteel i Olofström

Baosteel i Olofström är ett dotterbolag till Baosteel Tailored Blanks som idag har 17 produktionsanläggningar runt om i världen. Baosteel i Olofström förser främst fordonssektorn med kundanpassade lösningar inom metall. Baosteel skräddarsyr lätta konstruktionslösningar till kaross och fordonskonstruktioner vilket har gjort dem till en marknadsledande och pålitlig partner till bilindustrin sedan 30 år tillbaka.

baosteel_1200.jpg

På företagets produktionsanläggning i Olofström finns idag 13st truckar.

När truckparken skulle förnyas så blev Ottosson Truck återigen utsedd till leverantör. Den senaste investeringen är 4st nya eldrivna Kalmar truckar med en lyftkapacitet på 8,5 ton. Truckarna ingår i ett funktionsavtal med Ottosson Truck.

Ottosson Truck har samarbetat med Baosteel sedan 2015 och har under åren levererat ca 10st truckar. Förutom de nya Kalmartruckarna finns även truckar från bl.a Hyundai och Abeko på anläggningen.  

 BAosteel_Niklas_Joelsson_Bjorkman_Ottosson_Truck_1200.jpg

Nicklas Joelsson Björkman har genomgång av de nya truckarna med de ca 20 truckförarna som finns på Baosteel. Några av nyheterna på de nya truckarna är bl.a back kamera, bluespot i båda färdriktingarna, lastdämpare och ECC på truckarna utrustade med komplett hytt.

”Fokus vid framtagandet av specarna på de nya truckarna har legat på att öka tillgängligheten ytterligare men självklart också mot förbättringar vad gäller arbetsmiljö och säkerhet” – säger Nicklas Joelsson Björkman på Ottosson Truck.

Baosteel_Ottosson_truck_1200.jpg

Patrik Karlsson (Baosteel), Nicklas Joelsson Björkman (försäljningschef på Ottosson Truck) och Jonas Sundgren (Baosteel).

glenn_ottosson_truck_1200.jpg

Glenn Månsson är en av Ottosson Trucks veteraner och har varit lokalt stationerad servicetekniker på Shiloh i Olofström under många år. Även hos grannen Baosteel har han hand om service och reparationer av truckparken.


Mer information om våra service & funktionsavtal kan du läsa om här >>

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.
Alternativt så når du oss på:

Tel: 0456 - 317 70

E-post: info@ottossontruck.se

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår  dataskyddspolicy.

För att fortsätta, godkänn gärna GDPR 

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?