Korsell Transport investerar i ny truck från Ottosson Truck/Hyundai

Korsell Transport AB i Lundsbrunn har anor från 1945 då nuvarande ägare Ola Korsells morfar statade företaget som då gick under namnet Nya åkeriet Lundsbrunn.

2008 tog Ola över efter sin morbror och döpte om firman till Korsell Transport AB. 

Företaget som idag kör över 20 lastbilar erbjuder transporter för skogsbruk i Västra Götaland och verkar inom flera branscher såsom skog, anläggning, spannmål, avfall, trädplockning, pellets, flis mm.

I koncernen ingår även Häljemo fastigheter AB som äger ett företagshotell på 13000 m2 i Lundsbrunn. Företagshotellet rymmer ca 25 företag och sysselsätter upp emot 200 personer.

Vara_kundcase_1200.jpg

Bild: Ottosson Truck/Hyundais säljare Peter Kling med Ola Korsell i deras nya Hyundai 30B-9U.

I dagarna levererades företagets första Hyundaitruck som kommer att användas som plocktruck på lagret. Efter att ha jämfört Hyundaitrucken med en annan truck hamnade beslutet på den smidiga Hyundaitrucken som de upplevde som kortare och kompaktare och mer lättmanövrerad i de utrymmen där den behövdes.

”Vi tyckte att det var ett extra plus med det automatiska nivelleringssystemet, auto-tilt” – säger Ola Korsell

”Och inte minst avgjorde engagemanget hos säljaren som lyssnade på våra behov och kunde leverera det vi efterfrågade. ”

Trucken har specialanpassats för kunden med ett extra värmesystem för ett skönt klimat för föraren även under vintertid.

Korsell Transport växer och vill fortsätt växa och utvecklas. Planer finns på att tex bygga större lager och verkstad samt bygga en egen tvätthall.

I och med detta ser Ola en möjlighet till att det snart blir fler truckar från Ottosson Truck/Hyundai.

Korsell_transport_Lundsbrunn_Ottosson_Truck_Hyundai.jpg

Bild: Hyundai 30B-9U är en liten och smidig el-truck med stor kapacitet som lyfter upp till 3 ton och 4,7m. Trucken är utrustad med dubbla drivmotorer med växelströmsdrift för ökad framkomlighet och minimal svängradie. Läs mer om den nya 9U serien här

Bild: Med vid leverans var även Nils-Gunnar Burge, som är vd och grundare av Vara Maskinimport som äger både Ottosson Truck och Hüllert Maskin i Vara.

 

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.
Alternativt så når du oss på:

Tel: 0456 - 317 70

E-post: info@ottossontruck.se

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår  dataskyddspolicy.

För att fortsätta, godkänn gärna GDPR 

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?