Liten Truck i VIDA världen!

VIDA är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog.

Den huvudsakliga inriktningen ligger på konstruktionsvirke men verksamheten omfattar även emballage-, strö- och pelletstillverkning, biobränslehandel och hustillverkning.

Koncernen har 1 100 anställda på 18 produktionsanläggningar varav 9 sågverk.

På anläggningen i Urshult sköter Ottosson Truck/Hyundai alla service av alla truckar oavsett märke och fabrikat. Maskinerna arbetar oavbrutet och kräver kontinuerlig service. Vid problem finns en tekniker från Ottosson Truck/Hyundai på plats inom en timme, allt för produktionen skall rulla vidare.

På gårdsplanen på VIDAS anläggning i Urshult hittar vi en liten Hyundai 16 B-9 bland de enorma virkeslagrena. För även på en stor anläggning med tunga lyft behövs en liten och smidig truck.

Andreas Persson, berättar att denna trucken används för underhåll och service på hela anläggningen. Vi har vissa små lager där vi behöver en liten och smidig truck men som ändå kan lyfta högt, och denna är anpassad för oss och kan lyfta upp till 4,7 m.

Andreas berättar även om att den är exemplarisk att köra vintertid vid snö och halka då AC driften med de dubbla drivmotorerna gör att den tar sig fram utan problem.

– Vi har till och med köpt en snöplog som vi sätter på den, säger Andreas.Vill du veta mer?

Vill du ha mer information? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.
Alternativt så når du oss på:

Tel: 0456 - 317 70

E-post: info@ottossontruck.se

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår  dataskyddspolicy.

För att fortsätta, godkänn gärna GDPR 

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?