Tryck & Truck på Tryckcentrum i Karlskrona

 

Sedan starten på 2021 har företagen Tryckcentrum, RC reklam och Skylt & Dekor blivit ett företag, under ett tak, under namnet Tryckcentrum. I deras nya lokaler finner nu kunderna en kvalitetsleverantör av print, skyltar och bildekor samt profilerade arbetskläder. Några dagar i veckan har de även det prestigefyllda uppdraget att sköta bildekoren på Sveriges ambulanser och polisbilar.

När behovet av en ny truck uppstod som passade för de nya lokalerna var det självklart för Tryckcentrum att de skulle samarbeta med en lokal leverantör av truckar med en fungerande lokal service.

”Att trucken vid leverans smälte ihop med Tryckcentrums nya fasadskylt som ännu inte hade kommit upp på väggen var en oväntad bonus”, säger Fredrik Karlsson glatt som en gång startade Skylt & Dekor.

Man skulle kunna tro att vi hade beställt den profillackerad då den har exakt samma gula färg som vi har i vår grafiska profil. Och nu när vi har satt på vår logga på trucken blir den som en extra reklamskylt ute i det nya ljusa tryckeriet.

Ottosson_Truck_Hyundai_Tryckcentrum_Hyundai_16BT-9_1200.jpg

Trucken kommer främst att användas till att köra papper till produktionen.

- Vi har även ett lager till en bit härifrån med mässmaterial och blev mycket positivt överraskade när vi märkte hur bra trucken gick även ute på vinterväglag, tillägger Fredrik. Vi tänker till och med på om vi inte ska beställa ett snöblad till den och använda den för att skotta snö vid behov.

Trucken som nu finns hos Tryckcentrum är en Hyundai 16B-9, en effektiv, lättkörd eltruck med kompakt design som kan hantera gods med en vikt upp till 1,6 ton och lyfter upp till 4,7 m.

De dubbla drivmotorerna med växelströmsdrift ger en oslagbar framkomlighet även på halt underlag. Dessutom ger denna lösning minimal svängradie, perfekt för framkomligheten i Tryckcentrums nya lokaler.


Låt er truckpark bli en del av er visuella identitet!

Just nu bjuder vi på profillackering vid köp av ny truck!

Läs mer om vår kampanj här >>

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?