Ventex

Begagnat optimalt för Ventex

Ottosson Truck/Hyundai har södra Sveriges största reservdelslager och har genom tiderna lagt ner ett stort engagemang i varje truck för att få den att kännas som ny. Eftersom allt fler företag har insett fördelarna med att köpa en begagnad truck har Ottosson Truck/Hyundai en ansvarig person som har totalkontroll över det begagnade sortimentet. Tillsammans med ansvarige Joakim Ekelund från Ottosson Truck/Hyundai hittar företag optimala lösningar.

Några som har sett fördelen med att investera i en begagnad truck är ventilationsföretaget Ventex. Med närmare 40 år i branschen besitter de kompetens med egna uppfinningar som ger friskt inomhusklimat på såväl stora industrier och kontor som i butiker och bostäder. För lite drygt ett halvår sedan anlände deras första eldrivna truck till anläggningen i Sölvesborg. I dag används den främst till lagerhantering.

– Vi hade haft behov av en truck ganska länge. En helt ny truck kändes dock som en för stor investering med tanke på att den inte används dagligen, berättar Ventex vd Jörgen Granath.

När Jörgen Granath och Ventex fick upp ögonen för Ottosson Trucks lager av begagnade truckar kändes investeringen inte längre lika långt borta.

– Upplägget passade oss perfekt. Trucken är inte vårt primära verktyg, men den är grymt bra att ha.
Att Ottosson Truck/Hyundai var en lokal leverantör kändes också avgörande för Ventex.

– Behöver trucken servas eller repareras är de här direkt. Det är jätteviktigt för oss.

Ottosson Truck/Hyundais begagnade truckar är kvalitetssäkrade genom service och rekonditionering, kontroller och justeringar, besiktning av gafflar och kedjor, CE-märkning och garanti. För Ventex är det viktigt att trucken håller hög kvalitet, även om den inte är helt ny.

4K5A0987.jpg

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig. Alternativt så når du oss på tel 0456 - 317 70 och e-post info@ottossontruck.se.

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår  dataskyddspolicy.

För att fortsätta, godkänn gärna GDPR 

Vad säger våra kunder?

”Mycket serviceinriktad personal med mycket bra maskinkunskap”.

Saab Kockums

”Ett bra samarbete under många år, där Ottossons Truck med rätt kompetens och med stor lyhördhet, uppfyller våra krav”

Stans & Press

”Litet företag med mycket hög service och flexibilitet, precis som vi”.

Konga Mekaniska

”Personligt, Professionellt, och Prisvärt”

Smekab
Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?