Vi växer tillsammans med Hüllert Maskin

Vi lyfter varandra och skapar tillsammans Sveriges bästa materialhantering

Sedan 2018 finns Anneth Hermansson på plats på Ottosson Trucks huvudkontor i Norje som ansvarig för försäljning av Merlo teleskoplastare för Hüllert Maskin i södra Sverige.

Hüllert Maskin ingår i VMI koncernen tillsammans med Ottosson Truck och Svenska Jekko, alla med egna generalagenturer inom lyftsegmentet. Gemensamt för alla företag inom koncernen är den gemensamma synen på att det stora arbetet påbörjas efter leveransen av en såld maskin. God service och pålitlig eftermarknad är viktiga delar i ett tryggt maskinägande, oavsett om maskinen kommer från Ottosson Truck, Hüllert Maskin eller Svenska Jekko.

1.jpg

Anneth har lång erfarenhet inom maskin- och entreprenadbranschen och ser positivt på att Hüllerts servicenätverk nu stärks i södra Sverige då Ottosson Truck nu är auktoriserad servicepartner för Merlo. För Ottosson Truck är maskinerna från Merlo ingen nyhet då Ottosson Truck tidigare varit återförsäljare för Merlo.

”För mig känns det tryggt att ha ett nära samarbete med våra servicepartners och det ger mig möjlighet att erbjuda våra kunder en trygg eftermarknad”, säger Anneth

För som vi säger på både Hüllert Maskin och Ottosson Truck- ”En maskin är aldrig bättre än den service den ­får”

Vi kompletterar varandra och växer tillsammans

Samtidigt som Ottosson Truck går in som servicepartner för Hüllert Maskin i södra Sverige, går Hüllert Maskin in som servicepartner för Ottosson Truck i Skaraborg och Västra Götaland. På plats på Hüllert Maskins huvudkontor i Vara sitter Peter Kling som ansvarig för försäljning för Ottosson Truck /Hyundai i området och även han ser fördelen i att kunna erbjuda sina kunder en trygg eftermarknad i ett nära samarbete med systerbolaget Hüllert Maskin.

Det bästa av två världar helt enkelt – världsledande maskiner och lokal service - allt inom samma familj.

Nils-Gunnar_Burge_Peter_Kling_2.jpg

Peter Kling tillsammans med Hüllert Maskins ägare Nils-Gunnar Burge

Nu behöver vi bli fler – se våra utannonserade tjänster på:

Servicetekniker Teleskoplastare Ottosson Truck

Servicetekniker Truck Hüllert Maskin


Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?