Woodsafe

Hyundai i frontlinjen för Västeråsföretag

För Woodsafe är det viktigt med driftsäkra kvalitetstruckar. Därför rekommenderade återförsäljaren WTS Västerås Truckservice Hyundaitruckar för ungefär tre år sedan när det var dags att uppgradera truckparken.

WTS Västerås Truckservice har varit en lokal leverantör av trucktjänster sedan 1987. Under den här tiden arbetade Anders Westlund som servicetekniker och hjälpte företaget med olika servicearbeten. För tio år sedan bestämde dåvarande ägarna sig för att sälja företaget, och ny ägare blev Anders Westlund tillsammans med kollegan Linus Waara.

– Planen var att utveckla WTS Västerås Truckservice till en helhetsleverantör av truckar med allt från försäljning och uthyrning till reparationer och service. Och där är vi i dag, berättar Anders.

Sedan ungefär fem år tillbaka är Anders och WTS återförsäljare av Ottosson Trucks Hyudaitruckar som under åren blivit lite av deras premiummärke.

– Maskinerna är mycket driftsäkra och håller hög kvalitet. Det är en bra produkt som på sikt håller ner kostnaderna.
Ett företag som med hjälp av WTS valt att investera i Hyundaitruckar är Västeråsföretaget Woodsafe som brandsäkrar trä och plywood till stora träkoncerner i Sverige, Norge, Danmark och Holland. Verksamheten består uteslutande av legoimpregnering av trä och tillverkningen sker i egna lokaler.

Hur ser ert truckbehov ut?
– Det är stort. Vi snurrar ungefär 1 000 kubik varje månad, så det är mycket material som ska flyttas fram och tillbaka, berättar Woodsafes produktionschef Stefan Hedqvist.

Sedan flera år tillbaka har de ett samarbete med WTS som i dag är deras leverantör vad gäller truckhantering. De sköter dessutom alla truckar och lastmaskiner med service och underhåll. Under senare år har Woodsafe löpande investerat i fem nya eldrivna Hyundaitruckar.
– Så här långt är vi väldigt nöjda, avslutar Stefan Hedqvist.

IMG_7951.jpg

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?