Affärsinriktad säljare - Skaraborg / V. Götaland

Vill du vara med på vår resa?

Ottosson Truck/Hyundai söker en affärsinriktad säljare som ska fortsätta att leda etableringen av Hyundai Forklifts i Skaraborg / V. Götaland. En unik möjlighet för dig som är ambitiös, driven och målinriktad.

Med Sverigeagenturen för Hyundai Forklifts erbjuder Ottosson Truck/Hyundai ett av Sveriges snabbaste växande truckvarumärke, med en bredd av truckar som utvecklats utefter världsmarknadens behov. Inom ett nätverk av kontor, verkstäder och återförsäljare finns uthyrning och försäljning av nya och begagnade truckar, truckservice, reservdelar, rådgivning, och mycket mer att tillgå.

Ottosson Truck/Hyundai specialanpassar truckar för specifika branscher eller efter andra önskemål. Ottosson Truck/Hyundai erbjuder totallösningar med rätt truck, rätt service, rätt ergonomi, rätt pris och rätt finansiering.

Ottosson Truck/Hyundai är även auktoriserad återförsäljare för Abeko och 4-vägstruckar från Combilift.

Ottosson truck Eltruck

Vem är du?

Du måste vara driven och ha ett brinnande intresse av att skapa affärer.

Du är strukturerad och disciplinerad i ditt arbete och trivs med stort eget ansvar.

Du är utåtriktad och en skicklig kommunikatör. Eftersom du kommer att möta personer på alla tjänstenivåer har du god förmåga att skapa kontakter med människor samt förmågan att skapa goda personliga relationer. Du har datorvana och minst gymnasieutbildning. Ekonomi-, teknik- och logistikerfarenhet är meriterande. Erfarenhet av truckbranschen eller närliggande typ av försäljning är ett krav.

Du kommer att arbeta med försäljning av truckar samt olika former av funktionsavtal, hyresavtal, serviceavtal, logistiklösningar mm.

Att finna rätt truckfunktion åt kunden är nyckeln till framgång.

Med uppbackning från vårt systerbolag AB Hüllert Maskin har du din bas och dina närmsta kollegor i Vara. Givetvis med stöttning från Ottosson Trucks huvudkontor som ligger i Sölvesborg / Blekinge i form av säljsupport och teknisk support.

Vill du bli en del av vårt team? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval kommer att ske löpande.

 

Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas via mail till:

VD Bengt Joelsson, bengt.joelsson@ottossontruck.se

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?