Servicetekniker fält Skåne

Ottosson Truck grundades 1969 och företaget har sedan dess präglats av nytänkande utifrån marknadens behov.  Idag är vi stolt importör och generalagent för Hyundaitruckar.

Med huvudkontor i Sölvesborg och filialer i övriga delar av landet är vår ambition att förse Sveriges truckmarknad med den bästa trucklösningen. 

Servicetekniker - Truck

Vi expanderar nu kraftigt i Skåne och kommer att behöva förstärka vår eftermarknad i området inom en snar framtid. För rätt person med lång erfarenhet av service och repartion av truck finns det möjlighet att redan nu anmäla sitt intresse!

Är du en servicetekniker som gillar frihet under ansvar? Då passar du in hos oss.

Ditt arbete kommer vara att tillgodose våra kunders behov av service och reparationer i Skåne. Du blir en viktig kugge då vårt mål alltid är att leverera kvalitativ service.

Arbetet innebär att du självständigt kommer att besöka våra kunder och utföra service och reparationer på truckar med egen servicebil. Du står i direktkontakt med vår professionella supportavdelning.

Du kommer att ingå i vårt erfarna team av duktiga medarbetare.

Vi ser att Du sköter våra kunders maskiner med stort engagemang och tycker om att ha eget kundansvar. Med kundansvaret ingår även administration som sker mobilt via vårt arbetsordersystem.

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper om mekanik, elektronik och hydraulik samt har flerårig erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner.

Vi ser att du har en fordonsteknisk eller likvärdig utbildning i grunden.

Meriterande är erfarenhet av just truckar.

Jobbet kräver att du är självständig, är en positiv problemlösare och är van att jobba ute på fältet.

Du bör vara ekonomiskt driven och strukturerad då du med servicebil är en ambulerande verkstad i direktkontakt med kunden.

I de fall då du behöver backup så finns 30 medarbetare med olika ansvarsområde beredda att stötta och hjälpa dig i det dagliga arbetet.

 

B- körkort erfordras och du utgår ifrån hemmet.

Din ansökan om jobbet skickas till: jenny.stenberg@ottossontruck.se


 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?