Servicetekniker-Östra Blekinge

Tillväxt och Expansion, Vi behöver bli fler!


Vi söker servicetekniker till Ottosson Truck AB.

Ottosson Truck grundades 1969 och företaget har sedan dess präglats av nytänkande utifrån marknadens behov.  Idag är vi stolt importör och generalagent för Hyundaitruckar. 

Med huvudkontor i Sölvesborg och filialer i övriga delar av landet är vår ambition att förse Sveriges truckmarknad med den bästa trucklösningen. 

Vi förstärker nu ytterligare vår eftermarknad och söker ett flertal Servicetekniker i Blekinge/östra Blekinge.

Är du en servicetekniker som gillar frihet under ansvar? Då passar du in hos oss.

Ditt arbete kommer vara att tillgodose våra kunders behov av service och reparationer i Blekinge.

Du blir en viktig kugge då vårt mål alltid är att leverera kvalitativ service.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför felsökningar, service och reparationer av deras truckar.

Ditt arbete kommer att omfatta service och reparation av både eltruckar och diesel/gasoltruckar.

Vi ser att Du sköter våra kunders maskiner med stort engagemang och tycker om att ha eget kundansvar. Med kundansvaret ingår även administration som sker mobilt via vårt arbetsordersystem.

Vi söker dig som har goda kunskaper om mekanik, elektronik och hydraulik samt har flerårig erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner. Meriterande är erfarenhet av just truckar, lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner.

Jobbet kräver att du är självständig, är en positiv problemlösare och är van att jobba ute på fältet. Du bör vara ekonomiskt driven och strukturerad då du med servicebil är en ambulerande verkstad i direktkontakt med kunden.

I de fall då du behöver backup så finns 30 medarbetare med olika ansvarsområde beredda att stötta och hjälpa dig i det dagliga arbetet.

B- körkort erfordras och du utgår ifrån hemmet med lämplig placering Karlskrona med omnejd.


Din ansökan om jobbet skickas till: bengt.joelsson@ottossontruck.se

Vid frågor kontakta VD Bengt Joelsson: 0708-39 91 90.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?