Frågor?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 Logga_MaskinLeverantorerna.jpg

 

logga_liten.jpg

HYUNDAI

Efter 3 års erfarenhet som generalagent för Hyundai i södra och östra Sverige har vi,  från och med 1 Januari 2015, fått ansvaret för hela Sverige som importör och generalagent för det globala truckmärket.

Hyundai är ett stort, multinationellt företag med mycket muskler och kompetens. De har ett produktutbud av truckar från de minsta ledstaplare upp till 25 tons motviktstruckar.

Hyundai är ett av de största företagen i världen med tillverkning av bland annat oljetankers, oljeborrplattformar, kraftverk, entreprenadmaskiner, personbilar och viktigast av allt både eltruckar, dieseltruckar och gasoltruckar.

Hyundai Heavy Industries Europe ligger i Geel, Belgien. De senaste åren har ytterligare kontor etablerats i Storbritannien, Tyskland och Frankrike som stöd till de lokala nyckelmarknaderna.

Hyundai har stort fokus på kundens bästa avseende effektivitet, ergonomi och ekonomi.

Ottosson Truck AB har ett brett lager i Sölvesborg medan Hyundais centrallager av truckar och reservdelar ligger i Belgien för effektiva och snabba leveranser.

Bygg din egen Hyundaitruck genom att välja mellan olika parametrar så filtrerar vi automatiskt fram trucken för dig.

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)


PN244324_aerial_view_extended_2.jpgHyundai Town -Sydkorea

                  

Vad säger våra kunder?

”Mycket serviceinriktad personal med mycket bra maskinkunskap”.

Saab Kockums

”Personligt, Professionellt, och Prisvärt”

Smekab

”Ett bra samarbete under många år, där Ottossons Truck med rätt kompetens och med stor lyhördhet, uppfyller våra krav”

Stans & Press

”Litet företag med mycket hög service och flexibilitet, precis som vi”.

Konga Mekaniska
Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?