Frågor?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 Logga_MaskinLeverantorerna.jpg

 

semax-logo.gif

SEMAX

Semax är ett känt svenskt företag som i huvudsak tillverkar kompakta, teleskoperande motviktstruckar.

Efter  starten 1986 har Semax-konceptet ständigt utvecklats. Utgångspunkten  var att erbjuda marknaden en kompakt och effektiv truck med förbättrad  sikt och ergonomi jämfört med redan etablerade truckfabrikat. Under  resans gång har företaget varit lyhörda för marknadens krav och vi kan idag med  stolthet erbjuda våra unika Semax-truckar i kapacitetsklasserna 5-15  ton i el och diesel utförande.

Med sitt unika utförande har Semax-konceptet blivit ett begrepp inom truckbranschen. Våra motviktstruckar kännetecknas framförallt av stativets placering bakom hytten. Härigenom  blir stativet en del av motvikten vilket utnyttjats till att minska  utrymmesbehovet. Våra kompakta Semax-truckar kan även förses med ett  teleskoperande armsystem så att all lastning/lossning av lastbilar och  järnvägsvagnar kan ske från en sida utan behov av tillsatsaggregat. Våra tre grundtyper är PaperMax, CanMax & SteelMax och finns i dieseltruckar och eltruckar.

Bygg din egen Semaxtruck genom att välja mellan olika parametrar så filtrerar vi automatiskt fram trucken för dig.

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Vad säger våra kunder?

”Ett bra samarbete under många år, där Ottossons Truck med rätt kompetens och med stor lyhördhet, uppfyller våra krav”

Stans & Press

”Mycket serviceinriktad personal med mycket bra maskinkunskap”.

Saab Kockums

”Litet företag med mycket hög service och flexibilitet, precis som vi”.

Konga Mekaniska

”Personligt, Professionellt, och Prisvärt”

Smekab
Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?