Om du har svårt att läsa detta klicka här eller Vill du inte ha vårt nyhetsbrev, klicka här
Nyhetsbrevshållare - Nytt år och nya möjligheter - logo
 
 
Nytt år och nya möjligheter
 
 
Ottosson Truck/Hyundai ser fram emot 2020!
Nu lämnar vi vårt jubileumsår och som en pigg 51-åring koncentrerar vi oss på att under 2020 bibehålla vår oslagbara lokala service och att fortsätta förse Sverige med Hyundaitruckar.
 
Lite om vad som händer under 2020

Under mars månad kommer vi att ha event med maskinvisningar både i Blekinge/Kronoberg och i vårt nyetablerade område runt Karlstad. Vår säljare Klas Vangen står redo att erbjuda truckmarknaden i Värmland totallösningar med rätt truck, rätt service, rätt ergonomi, rätt pris och rätt finansiering.

Som stolt sponsor för vårt allsvenska fotbollslag Mjällby AIF kommer vi att i samband med matchen mot Helsingborg bjuda in till en trevlig dag med middag, match och truckvisning på Strandvallen i Hällevik.

Håll utkik efter inbjudan i respektive område.


 godkand_truck_utan_stativ_frilagd.jpg
 
Ottosson_truck_gult_dack_2.jpg 
Mässor

Den 30 september-1 oktober deltar vi på Easyfair - Logistics & Automation mässan i Stockholm. Välkomna att besöka vår monter!
Vi kommer här att bl.a. visa vår nya
eltrucksmodell 9-U som introduceras i Sverige under våren. Vi kommer att erbjuda våra kunder biljetter till mässan och information om detta kommer när vi närmar oss i tid.

I oktober kommer det att bjudas in till visning i Vara hos vårt systerbolag Hüllert maskin. Där kan ni passa på att titta närmare på både Hyundaitruckar och teleskoplastare från Merlo.

 

 

Här finns vi:

Huvudkontor: Ottosson Truck AB, Norjevägen 65, 294 76 Sölvesborg, Filial: Ottosson Truck AB, Torbornavägen 21, 253 68 Helsingborg, Filial: Ottosson Truck AB, Butängsgatan 8A, 602 23 Norrköping, Filial: Ottosson Truck AB, Torggatan 56, 534 50 Vara

ottossontruck.se | info@ottossontruck.se

Om du har svårt att läsa detta klicka här eller Vill du inte ha vårt nyhetsbrev, klicka här