En Hyundai 80D-9 med extra allt

Truckar & Truckservice sedan 1969

Välkommen till Ottosson Truck - Din femstjärniga leverantör inom materialhantering

Med Sverigeagenturen för Hyundai Forklifts & Cat® Lift Trucks samt som återförsäljare för Combilift, Abeko och Tecna erbjuder Ottosson Truck en bredd av truckar som utvecklats utefter den skandinaviska marknadens behov. Inom ett nätverk av kontor och verkstäder finns uthyrning och försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice, reservdelar och tillbehör till truck och mycket mer att tillgå.

Ottosson Truck är stolta över att vara en ledande leverantör av truckar. Med vår långa erfarenhet och expertis i truckbranschen är vi din pålitliga partner när det kommer till att maximera effektiviteten och produktiviteten i din verksamhet.

Vi förstår att varje företag har unika behov och utmaningar när det gäller materialhantering. Oavsett om du behöver en kraftfull dieseltruck, en smidig el-truck eller andra typer av specialiserade lösningar, så har vi rätt utrustning för att möta dina krav.

Vi samarbeta med välrenommerade varumärken som Hyundai för att kunna erbjuda högkvalitativa materialhanteringslösningar. Hyundai är känt för sin innovativa teknik, pålitlighet och exceptionella prestanda. Med vårt omfattande sortiment av Hyundai-truckar kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen som matchar dina specifika behov och förbättrar din verksamhets effektivitet.

Med dedikerade och erfaren personal finns vi här för att stödja dig genom hela processen, från att förstå dina behov till att leverera skräddarsydda lösningar och tillhandahålla pålitlig truckservice och support. Vi är engagerade i att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och se till att du får den bästa möjliga upplevelsen med oss.

 

Oavsett om du arbetar inom lager, industri, logistik eller andra branscher, så är vi redo att hjälpa dig att optimera din materialhantering och uppnå ökad effektivitet och produktivitet. Utforska vårt breda utbud av truckar och kontakta oss idag för att ta nästa steg mot att förbättra din verksamhet.

Ottosson Truck specialanpassar truckar för specifika branscher eller efter andra önskemål. Ottosson Truck erbjuder totallösningar med rätt truck, rätt service, rätt ergonomi, rätt pris och rätt finansiering.

Ottosson Truck AB är ett företag med över 50 års erfarenhet. Vårt huvudkontor finns i Bromölla. Företaget ingår i samma koncern som AB Hüllert Maskin, Svenska Jekko AB och koncernen ägs av moderbolaget Vara Maskinimport AB.

Välkommen till Ottosson Truck – Din femstjärniga leverantör inom materialhantering

Läs mer om oss i vår folder

Sveneric ottosson Historik Ottosson Truck

Historik

Vi har hjälpt företag med truckar sedan 1969!
Ottosson Truck är kända för att vara experter och har alltid erbjudit marknaden verksamhetsanpassning av truckar för högsta effektivitet och/eller högre säkerhet.
Ottosson Truck har en bred och lång erfarenhet av en mängd truckmärken som gör dem unika i toppen av leverantörer. Sveneric utvecklade under 80-talet Semaxtrucken och drev dess tillverkning under 10 års tid. Ottosson Truck har genom åren haft agenturer för olika varumärken, exempelvis Jelau-truckar, Stocka-truckar, Semax-truckar och Tecna.

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45