Hittelön 6000:-

Hittelön för att finna rätt medarbetare?

Header_Rekrytering.jpg
...till den som tipsar oss om rätt Teamleader – Servicetekniker i västra Skåne till vår basenhet i Helsingborg.

Maila till info@ottossontruck.se
Ange för- och efternamn på din kandidat samt telefon- och e-post-uppgifter.
Motivera kortfattat varför du tror din kandidat är rätt person för jobbet.
Glöm inte att ange ditt eget namn och dina kontaktuppgifter så vi kan administrera din belöning. 
Inom kort kommer vi att ringa upp alla kandidater för att kontrollera intresse och boka tid för intervju. 

Med anledning av expansion i regionen västra Skåne söker Ottosson Truck AB en Teamleader/servicetekniker i västra Skåne till sin basenhet i Helsingborg.

Vår nye teamleader och chef i västra Skåne får;
Vara med i gemenskapen och utveckla ett gediget familjeföretag och varumärke som nu växlat upp och lyfter Sverige till nya höjder med bland annat sin Sverige-agentur för varumärket Hyundai.
Leda och driva basenheten i Västra Skåne, samt erbjuda marknaden reparationer, service, serviceavtal, korttidsuthyrning mm. 
blir en viktig del av södra Sverige med utgångspunkt Helsingborg. Tillsammans med ett nätverk av kollegor (ca 55 trucktekniker) runt om i Sverige att bolla dagliga utmaningar med.Jobba med modern mekanik, elektronik och hydraulik.

Är det dig vi söker eller känner du rätt person?
Med anledning av expansion i region västra Skåne söker Ottosson Truck AB en Teamleader/servicetekniker till sin basenhet i Helsingborg.Med en erfaren servicetekniker som vill utveckla sitt ledarskap via en teamleader-position kan vi växa.
Ottosson Truck AB vill anställa fler medarbetare och satsa långsiktigt på Helsingborgsområdet. Den nye teamleadern får säljarsupport och stöd från servicechefer och VD mfl för att på bästa sätt bygga upp vår nya basenhet.

Känner du någon som ser tillväxt som en spännande utmaning, är utåtriktad, har stor serviceförmåga och som kan ta ansvar?
Har du någon i din bekantskapskrets som har erfarenhet av ledarskap och viss försäljning. Vem tänker du på när vi säger goda kunskaper om mekanik, elektronik och hydraulik?

Givetvis är det meriterade om din vän har erfarenhet av just truckar, lantbruksmaskiner,  entreprenadmaskiner eller dylikt.
Tveka inte att tipsa oss!

För att belöningen ska betalas ut ska; 
Ottosson Truck få tips om en person som är intresserad av jobbet. 
Personen ska få jobbet och efter 6 månaders provanställning få fast anställning. 
Personen kan vara vem som helst - även den sökande själv. 

Belöningen kommer alltså inte betalas ut förrän tidigast om 6 månader. Eventuell skatt betalas av den som tar emot belöningen.
Den nye Teamleadern och personen som får belöningen kommer att presenteras på vår hemsida när allt är uppfyllt och klart. 

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?