Hyundais nya inomhusprogram

Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE) lanserade nyligen det helt nya utbudet av lagertruckar vid IMHX-utställningen.  Det nya sortimentet inkluderar elektriska åk- och gångtruckar för lagerhus med en lyftkapacitet på 1,5 till 2 ton. En annan nyhet är den elektriska skjutstativtrucken 16BRJ-9.

Sortimentet inkluderar (för tillfället):

 1. 15 18/20EP – Lågledlyftare, gångmodell

 2. 20/25EPR – Lågledlyftare, åkmodell

 3. 20EDPR – Ledstaplare, åkmodell

 4. 10/12/15ES – Ledstaplare, gångmodell

 5. 12ESN – Ledstaplare, gångmodell

 6. 15ESR – Ledstaplare, åkmodell

 7. 14/16/20/25BRJ-9 – Skjutstativ, åkmodell

  Tar dig längre... på ett enkelt sätt
  Alla truckar i det nya sortimentet av lagertruckar har utmärkt styrförmåga och är konstruerade med ett kort chassi. Detta innebär att maskinerna har en liten vändradie och är enkla att använda i begränsade utrymmen.  ”Sköldpaddsknappen” möjliggör precisa manövrar i små utrymmen och operatören kan arbeta med styrhandtaget i upprätt läge vilket gör trucken kompaktare och mer precis vid avlastning.

  Hållbarhet är avgörande
  Hyundai använder tillförlitliga delar från välkända leverantörer i det nya utbudet av maskiner. Detta gör maskinerna pålitligare och mer hållbara.  Maskinerna är utrustade med svetsade gafflar vilket även bidrar till ökad hållbarhet och styrka.

  Säkerheten först
  Säkerhet är en stor prioritet i det nya produktsortimentet och maskinerna är tillverkade med ett backsäkert system och ett regenererande bromssystem med intelligent hastighetskontroll – detta innebär att maskinen automatiskt kommer att sakta ned när den ändrar riktning. Hastigheten reduceras även när man kör nedför en ramp vilket garanterar operatörens och lagerpersonalens säkerhet. 20EPR och 15ESR är åkmaskiner, vilka tillverkas med en hopfällbar åkplatta att stå på vilket innebär att operatören inte behöver gå bredvid maskinen för att styra den. Den upphängda åkplattan samt sidostöden, garanterar en säker och bekväm åkning för operatören och är särskilt funktionell och enkel att styra på ett ojämnt underlag.

  Fokus på hög produktivitet
  D
  et nya sortimentet erbjuder som standard ett batteribytessystem från sidan för flerskiftsdrift.
  I slutet av fordonets skift är det enkelt att ta ut det tomma batteriet och byta ut det mot ett laddat som är klart för nästa skift.  Maskinerna är även utrustade med ett batterilåssystem vilket håller batteriet på sin plats för ytterligare säkerhet. Detta förhindrar maskinen från drift om batteriet inte är i ett korrekt läge.
  18EP och 15ES är gångmodeller. En av huvudfunktionerna på de här maskinerna är det långa styrhandtaget vilket garanterar låg styrkraft vid manövrering – detta skyddar operatören från att komma för nära maskinen och förhindrar onödiga olyckor.
  Ytterligare en ny maskin som gör sin debut på marknaden är den elektriska skjutstativtrucken 16BRJ-9. Den nydesignade skjutstativtrucken är bekväm för operatören att köra, ger ökad produktivitet, är enkel att underhålla och säker att köra. Med elektrisk servostyrning bidrar till en enastående mjuk och kontrollerad styrning för operatören i trånga utrymmen. LCD-skärmen i färg med 3,5-tums grafiska smartdisplay gör att operatören kan styra maskinen enkelt och effektivt. Skärmen ger information om hastighets- och accelerationsnivå, styr- och färdriktning, batteriurladdningsindikator, timmätare och arbetsläge. Tillvalsindikator för last visar lastens vikt och gaffelns höjd på skärmen. Operatören kan välja olika prestandalägen som tillgodoser alla arbetsförhållanden. Skärmen visar också information om driftsfel, systemfel, batterinivå, plus diverse andra funktioner som gör det möjligt för operatören att hålla trucken i optimal drift.

  Ottosson Truck grundades 1969 och företaget har sedan dess präglats av nytänkande utifrån marknadens behov.
  Ottosson Trucks servicebilar är alltid nära dig vilket innebär-aldrig mer än 1 timme ifrån kunden. Ett stort nätverk med 55 servicetekniker runt om i Sverige.
  Ottosson Truck tror på snabb, flexibel och hög kvalité vad gäller tjänster och produkter.
  Idag är Ottosson Truck stolt importör och generalagent för globalledande Hyundai.
  Läs mer på www.ottossontruck.se

  Hyundai
  Heavy Industries Europe nv (HHIE) är en vida erkänd ledare på den globala marknaden för gaffeltruckar. Genom mycket avancerad fabriksautomation, ett kvalitetssäkringssystem med nolltolerans och innovativ teknik, erbjuder vi ett brett utbud av gaffeltrucksutrustning som tillgodoser kraven från våra kunder. Vi tillverkar över 90 modeller av gaffeltruckar och lagertruckar. HHIE marknadsför sina produkter genom ett kvalificerat nätverk av över 60 återförsäljare i mer än 30 länder. För ytterligare information, besök http://www.hyundai.eu

  Presskontakt

  Generalagent Sverige
  Ottosson Truck AB
  VD Bengt Joelsson
  Direkt/sms 0456-589 775
  bengt@ottossontruck.se
  Marknadschef Anette Saleskog
  Direkt/sms 0456-589 776
  anette@ottossontruck.se

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?