Ottosson Truck och All-Truck blir tillsammans en stark utmanare

Ottosson Truck förvärvar All-Truck AT AB i Norrköping.
-Vi tar nu ett nytt strategiskt steg för att växa och ser mycket positivt på att få ett så starkt företag i vår verksamhet som All-Truck, säger Anette Saleskog, ägare för Ottosson Truck.

Affären betyder att Ottosson Truck övertar hela bolaget och anställda följer med, vilket är en trygghet för befintliga kunder och anställda hos All-Truck.
-Det känns bra och spännande att bli en del av Ottosson Truck. Vi är båda familjeföretag och har samma filosofi och samsyn på kunder och anställda, säger Jonas Andersson.
Jonas är son till Hans Andersson, som gemensamt har ägt och drivit All-Truck. Han går i pension men Jonas stannar kvar i företaget. Som säljare kan han nu helt fokusera på kunderna.

För All-trucks kunder blir kundkontakten som tidigare, men de får samtidigt tillgång till ännu bredare kompetens och ett stort sortiment.
-Vi kommer inom kort även att anställa minst en ny servicetekniker i Norrköping, säger Anette Saleskog.

SÖKER ÄVEN NYA ÅTERFÖRSÄLJARE
Ottosson Truck ser hela Sverige som sin marknad och kommer genomförvärvet av All-Truck närmare kunder i Östergötland och regionen i Norrköping och Linköping.
-All-Truck är ett genuint och välskött företag. Tillsammans blir vi nu en starkare partner och når en större marknad för Hyundaitruckar, säger Anette Saleskog.
Vi är mycket måna om att erbjuda hör kundservice,prioriterad närhet till kunderna och arbeta för att allt ska fungera på bästa sätt hos våra kunder.

Ottosson Truck har en målsättning att fortsätta växa genom förvärv när tillfälle ges.
-Det gäller att hitta rätt företag som passar in i våra grundvärderingar.För att skapa tillväxt och tydligare närvaro söker vi även fler återförsäljare över hela landet, avslutar Anette Saleskog.

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.
Alternativt så når du oss på:

Tel: 0456 - 317 70

E-post: info@ottossontruck.se

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår  dataskyddspolicy.

För att fortsätta, godkänn gärna GDPR 

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?