Rock´in the Road drar ut på sin 3:e turné för att visa Ottosson Truck / Hyundai LIVE!

PRESSMEDDELANDE

8 Mars 2018

Det framgångsrika samarbetet mellan rockfestivalen Sweden Rock och Ottosson Truck / Hyundai fortsätter. För tredje året i rad bjuds såväl nya som befintliga kunder in till en ”roadshow” med visningar och provkörningar. Ett av världens modernaste och mest framgångsrika truckvarumärke – Hyundai får visa sin kraft och potential, samtidigt som det bjuds på mat och underhållning. 

Rock´in the Road besöker följande orter under 2018:

10 april GÖTEBORG

12 april VARA

17 maj NORRKÖPING

5 juni NORJE / Sölvesborg (ca 700 m från Sweden Rock festivalområde)

Hyundai gaffeltruckar är ett av världens modernaste och mest framgångsrika truckmärken med ambition att ytterligare stärka sin position i Sverige. Modellprogrammet är mycket omfattande med allt från lagertruckar, till trucklösningar för tung industri, sågverk och hamnar.

Vid visningarna i Göteborg, Vara, Norrköping och Norje utanför Sölvesborg får visningsbesökarna chansen till information om Hyundais hela truckprogram. Demomaskiner i storleksspannet från elektriska hyllstaplare upp till Hyundais 16-tons dieseltruck kommer att finnas för demo och provkörning. 

Samtidigt kommer Ottosson Truck att presentera sitt framgångsrika hyreskoncept för gaffeltruckar. Hyreslösningarna innebär att användarna kan tillgodose sitt truckbehov, optimalt anpassat efter verksamheten och därmed med hög kostnadseffektivitet.

Tävlingsförare sökes!

Under de här dagarna söker Ottosson Truck / Hyundai även efter två tävlingsförare som vill köra för Hyundai i Göteborg på TRUCK-SM i november 2018. Självklart står Ottosson Truck / Hyundai för alla omkostnader under tävlingarna! 

Varför fortsätter Ottosson Truck / Hyundai att satsa på den här typen av event?

– Vi gillar musiken och känner nu med en del erfarenhet att vårt koncept är uppskattat bland kunder och intresserade. Det blir något ut över det vanliga som särskiljer oss från andra aktörer. Vi bjuder på mer än bara business. Vi träffas och visar våra produkter och har trevligt tillsammans. Stämningen är cool och avslappnad och det är det vi strävar efter i vår företagskultur, säger Anette Saleskog.


Med inspiration av truck och hårdrock tas varje år fram en ny t-shirt med nytt motiv. Här kan vi nu avslöja årets motiv.

Rockin_the_road_2018_ottossontruck_hyundai.jpg

ANMÄL DIG TILL ÅRETS ROADSHOW på www.ottossontruck.se eller via mail: info@ottossontruck.se

För mer info:

www.ottossontruck.se

Bengt Joelsson, vd på Ottosson Truck AB, 0456-589775

Anette Saleskog, marknadschef på Ottosson Truck AB, tel 0456-589776


FAKTA OTTOSSON TRUCK AB:

Svensk generalagent för Hyundai gaffeltruckar. Företaget erbjuder både försäljning och uthyrning av Hyundai gaffeltruckar och har 35 anställda. Huvudkontoret ligger i Norje norr om Sölvesborg och representeras med försäljning och uthyrning av truckar från Norje, Helsingborg och Norrköping. Serviceverkstäder och servicebussar utgår från nära 20 orter runt om i södra Sverige.  

Ottosson Truck AB omsätter drygt 60 miljoner kronor.

Hyundai Forklifts har sin tillverkning av gaffeltruckar i Sydkorea. Hyundai Forklifts har Europakontor, nybyggt reservdelslager och ett lager av leveransklara truckar i Belgien. Årligen säljs cirka 3 000 gaffeltruckar på den europeiska marknaden med lyftkapacitet från 1 till cirka 25 ton.

Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?