Frågor?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 Logga_MaskinLeverantorerna.jpg

 

Total Source

Vi är återförsäljare av kedjan Total Source som är en gemensam inköps-och säljorganisation där alla medlemsföretag är fristående och privatägda företag med lång och gedigen erfarenhet från truck, lift och städmaskinbranchen.
Samtliga medlemsföretag erbjuder utöver delar och tillbehör även service via välutrustade servicebilar och verkstäder.

De reservdelar, tillbehör, oljor och förnödenheter ni finner i webbshopen håller samma höga kvalite som de själva använder i verkstäder & servicebilar inom TotalSource gruppen.

Total Source är en komplett leverantör av reservdelar, tillbehör, förbrukningsmaterial, förnödenheter samt materialhanteringens utrustning till lift, truck, städ och entreprenadmaskiner.
Mer information finner ni på www.totalsource.se eller kontakta oss på Ottosson Truck för information och tillgång till Webshopen.
Ni kan köpa, beställa och hämta delarna hos oss på Ottosson Truck alternativt få dem direkt levererade till er.

TotalSource.jpg

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig. Alternativt så når du oss på tel 0456 - 317 70 och e-post info@ottossontruck.se.

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår  dataskyddspolicy.

För att fortsätta, godkänn gärna GDPR 

Vad säger våra kunder?

”Personligt, Professionellt, och Prisvärt”

Smekab

”Litet företag med mycket hög service och flexibilitet, precis som vi”.

Konga Mekaniska

”Ett bra samarbete under många år, där Ottossons Truck med rätt kompetens och med stor lyhördhet, uppfyller våra krav”

Stans & Press

”Mycket serviceinriktad personal med mycket bra maskinkunskap”.

Saab Kockums
Klicka här för att gå tillbaka

Vill du ha vårt nyhetsbrev?