Truckar

Med Sverigeagenturen för Hyundai Forklifts erbjuder Ottosson Truck/Hyundai ett av Sveriges snabbaste växande truckvarumärke, med en bredd som utvecklats utefter världsmarknadens behov.

Truckar

Vi är generalagent för  Hyundai Forklift men vi är även auktoriserade återförsäljare för Abeko och Combilift.

Truckar med hög effektivitet och optimal prestanda

Våra eltruckar från Hyundai erbjuder hög effektivitet och optimal prestanda tack vare sina välkända komponenter. Med en kombination av effektivitet, enkel körning och en kompakt design levererar dessa eltruckar förbättrad prestanda och enastående produktivitet. De finns tillgängliga som både 3-punkt och 4-punktsmodeller med olika lyftkapaciteter från 1,5 till 5,0 ton.

De nya dieseltruckarna i 9V/VB-serien bygger på Hyundais välbeprövade 9-serie som har visat sig vara både hållbar och produktiv under lång tid. Med en ny miljömotor uppfyller 9V/VB-serien utsläppsreglerna enligt EURO steg 5-standard. Dessa gaffeltruckar är inte bara miljövänliga utan även ekonomiska med hög bränsleeffektivitet, och de uppfyller alla dina förväntningar. Dessutom är de utrustade med smarta lösningar som underlättar hanteringen och optimerar säkerheten. Lyftkapaciteten sträcker sig från 2,5 till 25,0 ton.

Om du behöver komplettera din truckpark, speciellt när det gäller lång-gods och där ytor är en bristvara, kan en fyrvägstruck från Comblift vara den perfekta lösningen. Comblift-truckar är konstruerade för att klara av tuffa utomhusmiljöer och fungerar på olika underlag.

Utöver eltruckar och fyrvägstruckar erbjuder vi även ett brett modellprogram av lagertruckar från Hyundai och Abeko. Dessa inkluderar ledstaplare, låglyftare, ståstaplare och sittstaplare som kan passa olika behov.

Och om du är på jakt efter begagnade truckar har vi också ett urval tillgängligt. Dessutom kan våra maskiner hyras både på kort och lång sikt för att möta dina specifika krav och behov.

Låt oss vara din partner när det kommer till effektiva och pålitliga materialhanteringslösningar. Vårt sortiment av eltruckar, fyrvägstruckar och lagertruckar, tillsammans med vårt erbjudande av begagnade maskiner och uthyrningstjänster, kommer att hjälpa dig att optimera din verksamhet och säkerställa smidig materialhantering i varje steg.

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45