Ottosson Truck - Eltruckar

Eltruckar

Eltruckar från Hyundai.

Eltruckar från Hyundai – Högpresterande och Miljövänliga

Utforska Hyundai’s imponerande utbud av eltruckar som erbjuder både överlägsen prestanda och hållbarhet. Vår innovativa serie av eldrivna truckar är skapade för att möta de tuffaste arbetsmiljöerna och samtidigt minska din verksamhets koldioxidavtryck.

Med Hyundai’s eltruckar får du inte bara pålitlig drift utan även fördelar som låga underhållskostnader och utsläppsfri körning. Växelströmsdriften och oljekylda lamellbromsarna garanterar effektivitet och långvarig prestanda.

Våra eltruckar är utrustade med dubbla drivmotorer för ökad framkomlighet och en minimal svängradie, vilket ger smidig och snabb manövrering även på trånga ytor. Automatisk hastighetsreduktion vid kurvtagning och en färdriktningsväljare direkt vid lyftspaken ger dig en säker och enkel driftupplevelse.

Med Hyundai’s eltruckar får du också en generöst utrustad förarplats med optimal sikt och ergonomisk design, vilket gör arbetet mer behagligt och effektivt. LCD-displayen i färg erbjuder enkel programmering och felsökning direkt på truckens display, vilket sparar tid och ökar kostnadseffektiviteten.

Våra eltruckar är utrustade med autotilt-funktion för enklare lasthantering och har möjlighet till enkelt batteribyte från sidan på flera modeller, vilket möjliggör obegränsad skifteskörning.

Välj Hyundai för att få en pålitlig, effektiv och miljövänlig eltruck som klarar av dina arbetsutmaningar. Upptäck vårt omfattande sortiment av eltruckar med lyftkapaciteter från 1,5 till 5,0 ton och ta steget mot en grönare och mer effektiv materialhantering.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om Hyundai’s eltruckar och hitta den perfekta lösningen för ditt företags behov.

Välkommen att kontakta någon av våra lokala säljare för mer information.

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45