Om du har svårt att läsa detta klicka här eller Vill du inte ha vårt nyhetsbrev, klicka här
Nyhetsbrevshållare - Vi ser till att Sverige fortsätter att lyfta! - logo
 
 
Vi ser till att Sverige fortsätter att lyfta!
Liksom för många andra företag och organisationer är spridningen av coronavirus (covid-19) en relevant fråga för oss och vi övervakar situationen och lokala föreskrifter. Hälsa och säkerhet för vår personal, befintliga och potentiella kunder är av högsta prioritet för Ottosson Truck AB. Vi följer alla råd och rekommendationer för åtgärder som kommer från Folkhälsomyndigheten.
 
Vi kan leverera!

Efter två veckors produktionsstopp av vårt inomhusprogram är nu produktionen åter igång och gällande övrig produktion och leverans av truckar har vi inte fått någon indikation på att vi inte skall kunna leverera som planerat.


 DSC_0455.JPG
 
Skypemote_2_Ottosson_Truck.jpg 
Digitala – personliga möten

Vi respekterar de företag som i dessa tider har infört besöksförbud och för dessa företag finns vi tillgängliga på telefon och mail som vanligt. Våra representanter finns även tillgängliga för personliga möten digitalt via Teams & Skype. Tveka inta att boka ett möte online för att få veta mer om våra produkter. Kanske är du nyfiken på våra senaste modeller i 9U-serien?

På våra filialer runt om i Sverige finns möjligheter att få en personlig visning av truck i en miljö som vi har gjort allt för att våra kunder skall känna sig säkra i.

 
Inställd maskinvisning i Karlstad

På grund av Coronautbrottet i Värmland har det beslutats att årets traditionella Vårvisning som skulle ha ägt rum den 27-28 mars har ställts in. Ottosson Truck, på plats i Karlstad kan däremot erbjuda privat visning av truck.

Boka ett personligt möte med vår säljare Klas Vangen på: klas.vangen@ottossontruck.se


 Klas_Vangen_ottosson_truk.jpg
 
Ottosson_truck_semla3.jpg Hyundai serie -9U Ottosson_truck_Saab_Kockums.jpg IMG_0909.jpg
 

Här finns vi:

Huvudkontor: Ottosson Truck AB, Norjevägen 65, 294 76 Sölvesborg, Filial: Ottosson Truck AB, Torbornavägen 21, 253 68 Helsingborg, Filial: Ottosson Truck/All-Truck AT AB, Butängsgatan 8A, 602 23 Norrköping Filial: Ottosson Truck AB, Östanvindsgatan 20, 652 21 Karlstad

ottossontruck.se | info@ottossontruck.se

Om du har svårt att läsa detta klicka här eller Vill du inte ha vårt nyhetsbrev, klicka här