byggdrömmar

BYGGDRÖMMAR PÅ ÅBYLYCKORNA

BYGGDRÖMMAR PÅ ÅBYLYCKORNA

Bygget av Ottosson Trucks nya lokaler på Åbylyckorna fortskrider och just nu är det plattan som gjuts i olika omgångar. Vid vårt besök är det dags för gjutning av showroomet och de nedre kontorslokalerna.

Byggdrömmar på Åbylyckorna

byggdrömmar

Bengt och Pernilla från Ottosson Truck ser ut över grunden och först nu ser man konturerna ta form för det som kommer att utgöra den del som kommer att synas ut mot väg E22. Visionen är stora fönster som exponerar de gula truckarna ut mot vägen men också ett showroom där kunderna skall känna sig välkomna att slå sig ner i den tänkta ”launch” hörnan och ta sig en god kopp kaffe.

– För oss är det lika viktigt att vi får en funktionell lokal för vår verksamhet, som att vi får en lokal där vår personal trivs och där våra kunder och potentiella kunder skall känna sig välkomna, säger Bengt Joelsson, VD på Ottosson Truck/Hyundai.

 

Idag fick vi även besök av Näringslivskontoret och Kommunalrådet i Bromölla som kom förbi.

” Det var en stor dag för oss när det blev klart att Ottosson Truck skulle flytta till Bromölla. Nu är etableringen på gång i bästa skyltläge längs väg E22 och det är verkligen spännande att få vara med på företagets resa.” säger Jenny Önnevik, kommunstyrelsens ordförande.

Näringslivskontoret Bromölla

Med på besöket var även Näringslivschefen Per-Anders Green och Maria Block, Näringslivsutvecklare.

Bengt tog tillfället i akt att visa dem runt och berätta mer om var det var som komma skulle och Pernilla fyllde på med visionen om hur tankarna går gällande interiören i väntan på kaffet i byggboden.

Följ våra ”Byggdrömmar” så återkommer vi förhoppningsvis snart med bilder när bygget även skjuter i höjden och stommen reses.

Läs även om när vi tog det första spadtaget om du har missat det här >>

Fler nyheter

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45