Elektrisk Stortruck 6-12 ton Ottosson Truck

NYHET! Elektriska stortruckar från Cat

Cat ® Lift Trucks satsar på eltruckar med kraftfull lyftkapacitet och ekonomisk drift.

NYHET! Elektriska stortruckar från Cat - Lyftkapacitet 6,0 till 12,0 ton

Den nya elektriska stortrucken från Cat® 'betalar sig själv”. Det är inte bara en utmärkt motviktstruck, utan även en investering som sparar pengar, ökar produktiviteten och ökar vinsten. Så beskriver Cat® Lift Trucks sin nya serie eldrivna stortruckar.

NYHET! Elektriska stortruckar från Cat – 6,0 till 12,0 ton

Stortruck 6-12 ton Ottosson Truck

Bildtext: Den rymliga arbetsplatsen på Cat® EP60-120N(H) är gummiupphängd för att minimera vibrationer och buller. Intervallet 6,0 till 12,0 ton Cat® EP60-120N(H) har lanserats med fokus på ’förbättring som tjänar in sig själv’. Dess driftsekonomi, produktiva prestanda och förarergonomiska egenskaper betonas särskilt.

 Ekonomi


Högkapacitetsbatterier (96V) och energieffektiva elsystem ger en idealisk balans mellan prestanda och drifttid. Batterierna är uppdelade i två delar för enkla batteribyten från sidan med hjälp av en låglyftare eller annan gaffeltruck. Truckarnas låga underhållsbehov och hållbarhet i tuffa miljöer minskar ytterligare de löpande kostnaderna och driftstopp.
Snabb teknisk åtkomst och diagnostiska hjälpmedel snabbar upp service och minskar de relaterade driftstids- och arbetskostnaderna. Robust konstruktion, tillsammans med effektiv inkapsling och skydd av viktiga komponenter, minskar ytterligare underhållsbehoven och kostnaderna. Det säkerställer också pålitlig drift, oavsett hur tuffa förhållandena är. På lång sikt förlänger denna inbyggda hållbarhet truckens livslängd och maximerar dess restvärde.

 

Öka din produktion

Avancerad teknik för elkomponenter, pumpar & hydraulsystem ger all den kraft och hastighet du behöver. Högt vridmoment, acceleration och lyftstyrka kombineras med exakt elektronisk kontroll och smidighet i alla situationer.
Högt placerade tiltcylindrar förbättrar stabiliteten och restkapaciteten. Samtidigt möjliggör en kompakt truckdesign, responsiv styrning och intelligent kurvkontroll snabb men säker och precis manövrering.
Den lågbyggda containerhytten 2235mm, valfri option för alla lyftkapaciteter , möjliggör hantering i containrar. Denna option möjliggör maximal flexibilitet då samma truck kan även användas till traditionell hantering som lastning & lossning.

Elektrisk Stortruck 6-12 ton Ottosson Truck

 

 

Stortruck 6-12 ton Ottosson Truck

Bildtext: För optimal vändradie har NH (Heavy Duty) modeller en +100⁰ styraxel. Med denna patenterade lösning kan trucken vända runt sin egen axel.

 

Förstklassig ergonomi:

Bekväm och ergonomisk förarmiljö är nyckeln till att optimera förarnas prestation och välmående.
Det lågt placerade insteget underlättar för förare som ofta lämnar och återvänder till hytten. Den rymliga, bekväma och ergonomiska förarhytten är gummiupphängd för att minimera vibrationer och buller.
Tysta hydraulikpumpar, drivmotorer och styrenheter hjälper också till att skapa en behaglig arbetsmiljö. Förarmiljön erbjuder en hög komfort och ergonomiskt placerade kontroller bidrar ytterligare till att undvika trötthet, utmattning, stress och belastning. Detta är viktigt för att förebygga arbetsrelaterade sjukdomar och skador.
Säker och exakt manövrering underlättas av mycket god genomsikt i stativet och åt sidorna samt av backkameran, som är standard.

 

Gör ditt val:

Det finns 15 modeller med 7 kapaciteter som sträcker sig från 6,0 till 12,0 ton. De inkluderar standard (N) och högpresterande (NH) modellval vid varje kapacitet. (Förutom 12,0 ton, där endast NH erbjuds.) Många valfria tillval finns tillgängliga för att möta specifika tillämpningsbehov och krav.

 

Kontakt:

För mer information kring dessa truckar eller övrigt utbud från Cat, kontakta oss på Ottosson Truck.

Läs mer om truckarnas specifikationer här

Läs mer om att Ottosson Truck utökar sitt produktutbud med truckar från Cat Lift Trucks

Läs mer om det stora utbudet av lagertruckar från Cat Lift Trucks

Fler nyheter

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45