Hyundai 180D-9V

Hyundai 180D-9V

Hyundai 180D-9V

I en konstant strävan efter att upprätthålla sin position som en ledande aktör inom materialhanteringsindustrin introducerar Hyundai stolt ett av sina senaste tillskott till stortrucks-familjen - 180D-9V. Med en imponerande lyftkapacitet som sträcker sig till 18 ton tar denna nya stortruck effektiviteten och prestandan till en helt ny nivå inom branschen.

Hyundai 180D-9V

 Miljövänlig Materialhantering med Euro Steg 5

Hyundai’s nya 9V-serie uppfyller inte bara de senaste Euro Steg 5-reglerna utan driver också en betydande minskning av ditt företags Total Cost of Ownership (TCO). Denna serie har avsevärt förbättrad bränsleeffektivitet och arbetseffektivitet som leder till betydande kostnadsbesparingar. Truckarna är utrustade med kraftfulla Cummins-motorer som uppfyller Euro Steg 5-kraven och levererar en utmärkt prestanda med minimal bränsleförbrukning. Partikelfilter och DPF-regenerering fungerar automatiskt för att säkerställa maximal effektivitet, och en manuell regenerering kan aktiveras när som helst för ökad kontroll.

Hyundai 180D-9V

Förarkomfort och Ergonomi som Prioriteras

För att optimera förarkomforten har Hyundai noga utformat hytten för att erbjuda en bekväm arbetsmiljö med minimal ljudnivå, vilket i sin tur ökar produktiviteten och minskar trötthet även under krävande arbetsförhållanden. Den medföljande Grammer-förarstolen ger föraren den komfort de behöver för att kunna köra stortrucken under hela arbetsdagen.

Ratten har fått en minskad diameter med 35 mm, vilket förbättrar ergonomin genom att minska rattutslaget. Justeringsmöjligheterna för ratten, både i tilt och teleskop, möjliggör anpassning för alla förare. De nya elektriska minispakarna i höger armstöd ger en oöverträffad svarstid och precision när truckens hydraulfunktioner används, vilket ökar både effektivitet och användarvänlighet.

 

Förbättrad Sikt för Säker Drift

De nya stortruckarna kommer med Duplex- och Triplex-stativalternativ, som ger generös tiltvinkel och optimal sikt tack vare dubbla frilyftcylindrar. Den främre vindrutan har en ny, välvd design som ger föraren enastående sikt, och dubbla vindrutetorkare ser till att ingen siktblockering uppstår.

Ny hytt Hyundai 250D-9v Ottosson Truck

 

 

Innovativ Hytt med Fokus på Detaljer

Hyttens design har genomgått en omfattande uppdatering, inklusive ökad glasyta för att minimera döda vinklar i synfältet. Skyddsbågar på dörrarna förhindrar direkt kollision med glaset i dörrarna, vilket ökar säkerheten ytterligare.

Optimal Luftkonditionering och Avancerade Kontrollsystem

Den nya hytten är utrustad med flera luftventiler för att säkerställa en behaglig arbetsmiljö för föraren. För att motverka fukt på vindrutan finns luftventiler placerade över pedalerna och framför instrumentbrädan.

För att ytterligare förbättra förarens upplevelse finns en ny färgdisplay med stora ikoner som ger föraren fullständig kontroll över truckens funktioner och viktig information. En separat 7-tums display för backkameran är installerad på höger sida för ökad säkerhet och sikt bakom maskinen.

Ny hytt med 360 graders sikt Hyundai 250D-9v Ottosson Truck

Sammanfattning: Produktivitet, Effektivitet och Säkerhet

Med kraftfulla Cummins-motorer, Casappa variabel lastkännande kolvpump, lastkännande MCV från Buchholz och en uppgraderad drivlina med ZF-växellåda garanterar Hyundai 9V-serien produktivitet och effektivitet i världsklass. Dessutom har säkerheten och förarkomforten högsta prioritet, vilket gör dessa stortruckar till en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för materialhantering.

Ergonomin har förbättrats avsevärt med den nya hyttdesignen, och avancerade kontrollsystem ger föraren fullständig kontroll över truckens funktioner.

När det handlar om enkel service har Hyundai även tagit det i beaktande med en elektriskt tiltbar hytt och enkel åtkomst till motorrummet. Motordiagnostik och schemaläggning av service gör underhållet enkelt och effektivt.

Sammanfattningsvis erbjuder Hyundai 9V-serien enastående prestanda, hög effektivitet och en bekväm arbetsmiljö för föraren. Denna stortruck är utformade för att öka produktiviteten och minska driftskostnaderna, vilket gör den till en kraftfull resurs för alla företag som kräver pålitlig materialhantering.

 

Läs även om vår senaste leverans av en 30 tons truck från Hyundai Hyundai 300D-9VC

Fler nyheter

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45