Ottosson Truck - IBS, Ställningsmontage Syd, Temo Management

IBS, Ställningsmontage Syd, Temo Management

Hyundai håller ställningarna!

Att IBS, Ställningsmontage Syd och Temo Management alla är framgångsrika företag inom ställningsbyggarbranschen går inte att ta miste på. En gemensam nämnare som kanske däremot inte är lika självklar är deras truckparker.

Allt fler företag inom ställningsbyggarbranschen väljer Hyundaitruckar. För många är de prisvärda, håller hög kvalité och är anpassningsbara. Det privatägda företaget IBS Byggnadsställningar är ett av företagen som valt att investera i Hyundaitruckar under de senaste åren. Under sina 40 verksamma år finns de i dag etablerade i Östergötland, Göteborg och Kalmar län med kunder över hela landet. I företaget finns 7-8 truckar som används dagligen, och under 2017 inledde de ett samarbete med Ottosson Truck/Hyundai.

De tre senaste truckarna har vi köpt via Ottosson Truck/Hyundai. Jag tycker att de svarat upp bra på de frågor vi ställt, hållit leveranstiderna och varit öppna för att anpassa truckarna efter våra behov, berättar IBS Byggnadsställningars vd Daniel Asp.

Vad gäller Ställningsmontage Syd är de aningen nyare på Hyundaifronten. I skrivande stund är den första Hyundaitrucken på väg till företaget som startades under 2006 av bröderna Martin och Peter Larsen. I dag monterar och demonterar de byggnadsställningar runt om i Skåne och har omkring 35 anställda.

– Till för två år sedan har vi klarat oss på en maskin, så denna är vår andra och kommer att användas på vårt lager i Sjöbo.
Vi har provat många olika truckar men aldrig hittat någon som varit bra. Just nu hjälper Ottosson Truck/Hyundai oss med en lånetruck, den löser uppgiften på ett bra sätt fram tills vår nya specialanpassade truck anländer.

På Temo Management i Sölvesborg har man haft ett nära samarbete med Ottosson Truck/Hyundai i flera år.
Företaget startade 2012, har 25 anställda och arbetar i dag mot industri-, bygg- och anläggningssektorn – huvudsakligen i Blekinge.
Från början hjälpte Ottosson Truck/Hyundai till med reparation av Temo Managements gamla truckar, men efter några år valde man att investera i två helt nya. Nu är dessutom en tredje på väg.

– Truckarna vi har nu har jag och David på Ottosson Truck/Hyundai anpassat helt efter vår verksamhet med bland annat dubbelmonterade drivhjul och bredare gaffelvagn som är viktigt för att få bra stabilitet. Dessutom valde vi att beställa dem svarta oh satte på vår logga på truckarna.

Våra truckar används dagligen och är viktiga för vårt arbete, berättar Martin Olofsson, en av Temo Managements ägare.

Vad gör Hyundaitrucken lämplig för ert dagliga arbete?
– Jag tycker den svarar upp till den kvaliteten vi förväntade oss i förhållande till priset, säger Daniel Asp.

– Vi har köpt en mer ovanlig variant med dubbla framhjul som fördelar lasten bättre. Trucken används varje dag, hela tiden, så det är viktigt att allt fungerar. Med vår lånetruck har det inte varit några problem alls. Den nya känns väldigt anpassad för oss, så det blir nog riktigt bra, säger Martin Larsen.

– Hyundai har vi erfarenhet av sedan 2015 när vi började köpa deras bilar. Det är prisvärt och vi är mycket nöjda med den höga kvaliteten. Därför kändes det tryggt att investera i truckar av samma märke. Vi har ett riktigt fint samarbete med Ottosson/Truck Hyundai med bra service och ordning och reda som jag uppskattar. Det är ett gammalt lokalt företag som ligger nära oss vilket också är roligt, säger Martin Olofsson.

Ottosson Truck - IBS Byggnadsställningar, Ställningsmontage Syd, Temo Management

Ottosson Truck/Hyundais säljare David Tkaczyk och Temo Managements truckförare Filip Olofsson.

Fler kundcase

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45