Ottosson Truck - Brenntag och Truck & Maskin Kundanpassning när den är som bäst

Kundanpassning när den är som bäst

Kundcase Brenntag och Truck & Maskin i Kalmar. Leveranskontroll av ytterligare en Hyundai 25D-9.

Vi kom fram till att det nog var för 6 år sedan som Brenntag i Kalmar beställde sin första Hyundaituck från Ottosson Truck via Truck & Maskin i Kalmar. Nu är det dags för den fjärde Hyundai trucken att sättas i drift hos Brenntag. Sedan tidigare finns 3 st 2,5 tons dieseltruckar från Hyundai på plats på företagets anläggning i Kalmar.

Brenntag är ett företag som lagrar, blandar och tappar upp kemikalier för vidare distribution. Bland produkterna finns bland annat lösningsmedel och drivmedel. Produkterna kommer in till depån via fartyg, tankbil eller järnvägsvagn. Utlastning sker via lastbil eller tankbil. Varje dag rullar lastbilar in och ut, och att inte kunna lasta bilarna får inte ske, därav har Brenntag ett starkt behov av maskinellt pålitliga truckar som kan leverera varje dag.

Några som förstår att truckarna måste rulla är Truck & Maskin i Kalmar som sköter servicen av samtliga truckar på Brenntag. Truck & Maskin har sedan många år även samarbetat med Ottosson Truck och är återförsäljare av Hyundaitruckar i området. – Ett samarbete som är guld värt för alla inblandade.

”Kalmar området är en tillväxtregion med en intressant truckmarknad , därför är vi glada och stolta över vårt samarbete med Truck & Maskin. Tillsammans står vi redo att hjälpa fler kunder i regionen” – kommenterar Nicklas Joelsson Björkman.

Kundanpassning när den är som bäst

Gaffelvagnen är av overcentertyp och framrutan är anpassad för ännu bättre sikt. En särskild lastdämpare är också installerad för de ojämna underlag som Brenntag kör på, som tex över järnvägsräls. Även förarstolen är ”Brenntagspecial” med plandämpning och en längre sits som gör att föraren sitter skönt och ergonomiskt rätt under hela sitt arbetspass. Trucken har även AC vilket uppskattas av föraren.

”Vi får inte glömma att nämna de hydrauliska utskjutsgafflarna som möjliggör en smidig hantering och sparar tid. Många kunder och leverantörer blir rejält imponerade när de ser trucken i arbete” – säger Rickard

Vi frågar Niklas som skall köra den nya trucken vad han uppskattar mest? – Ja naturligtvis det vi nämnt med stolen, utskjutsgafflarna och att den invändiga ljudnivån är jättebra, sen kommer det såklart spelas bra musik på den nya bluetooth-radion säger han glatt.

Ottosson Truck - Brenntag och Truck & Maskin

Fler kundcase

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45