Ottosson Truck - Hüllert Maskin Vi växer tillsammans med Hüllert Maskin

Vi växer tillsammans med Hüllert Maskin

Vi lyfter varandra och skapar tillsammans Sveriges bästa materialhantering

Sedan 2018 finns Anneth Hermansson på plats på Ottosson Trucks huvudkontor i Norje som ansvarig för försäljning av Merlo teleskoplastare för Hüllert Maskin i södra Sverige.

Hüllert Maskin ingår i VMI koncernen tillsammans med Ottosson Truck och Svenska Jekko, alla med egna generalagenturer inom lyftsegmentet. Gemensamt för alla företag inom koncernen är den gemensamma synen på att det stora arbetet påbörjas efter leveransen av en såld maskin. God service och pålitlig eftermarknad är viktiga delar i ett tryggt maskinägande, oavsett om maskinen kommer från Ottosson Truck, Hüllert Maskin eller Svenska Jekko.

Ottosson Truck - Hüllert Maskin

Anneth har lång erfarenhet inom maskin- och entreprenadbranschen och ser positivt på att Hüllerts servicenätverk nu stärks i södra Sverige då Ottosson Truck nu är auktoriserad servicepartner för Merlo. För Ottosson Truck är maskinerna från Merlo ingen nyhet då Ottosson Truck tidigare varit återförsäljare för Merlo.

”För mig känns det tryggt att ha ett nära samarbete med våra servicepartners och det ger mig möjlighet att erbjuda våra kunder en trygg eftermarknad”, säger Anneth.

För som vi säger på både Hüllert Maskin och Ottosson Truck – ”En maskin är aldrig bättre än den service den ­får”.

Vi kompletterar varandra och växer tillsammans
Samtidigt som Ottosson Truck går in som servicepartner för Hüllert Maskin i södra Sverige, går Hüllert Maskin in som servicepartner för Ottosson Truck i Skaraborg och Västra Götaland. På plats på Hüllert Maskins huvudkontor i Vara sitter Peter Kling som ansvarig för försäljning för Ottosson Truck /Hyundai i området och även han ser fördelen i att kunna erbjuda sina kunder en trygg eftermarknad i ett nära samarbete med systerbolaget Hüllert Maskin.

Det bästa av två världar helt enkelt – världsledande maskiner och lokal service – allt inom samma familj.

Ottosson Truck - Hüllert Maskin

Peter Kling tillsammans med Hüllert Maskins ägare Nils-Gunnar Burge.

Fler kundcase

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45