Vi summerar 2023 Ottosson Truck

Vi summerar 2023

– Vad hände? När vi tänker tillbaka kan man konstatera att 2023 nog var året då allt föll på plats.

Vi summerar 2023 – Vad hände?

När vi tänker tillbaka kan man konstatera att 2023 nog var året då allt föll på plats. Vid årsskiftet gick de sista flyttlassen från våra gamla lokaler i Norje och nu var även vår verkstad på plats i våra nya lokaler i Bromölla.

Bengt Joelsson VD Ottosson Truck Vi summerar 2023

Bengt Joelsson, VD Ottosson Truck, summerar året som gått.

Den andra lördagen i mars var det så äntligen dags för invigning av vårt nya huvudkontor. Inte ens att snön fullständigt vräkte ner när våra gäster anlände lyckades lägga sordin på den förväntansfulla feststämningen denna kväll. På plats var ägarfamiljen Burge, våra systerbolag Hüllert Maskin och Svenska Jekko samt inbjudna gäster ifrån när och fjärran. Även så långt ifrån som både Sydkorea och Belgien. Vilken kväll vi fick! Från fördrink & bandklippning i en för kvällen vackert upplyst verkstad till middag med underhållning, tal, trolleri, show och livemusik i vårt nya showroom.

Invigningsfest på Ottosson Truck Hyundai

Se alla bilder >>

Under våren och sommaren fylldes vår showroom till bredden av truckar redo för leverans ut till våra kunder.

I början av hösten började de nya stortruckarna från Hyundai att rulla ut. Ottosson Truck var först i Europa att leverera den nya 30 tons trucken i Hyundais nya stortrucksfamilj, en Hyundai 300D-9VC. Den efterföljdes av flera ifrån storfamiljen.

Hyundai 300D-9VC

Läs hela vårt kundcase med Byggelement här >>

Läs mer om specifikationerna på dessa stortruckar här >>

 

Under hösten utökade vi vårt produktutbud genom att inkludera CAT® LIFT TRUCKS

Vår avsikt med att inkludera Cat Lift Trucks gick hand i hand med våra ambitioner och utbudet kommer att komplettera vårt befintliga utbud från Hyundai på ett utmärkt sätt.

Cat Lift Trucks tillverkar premium-truckar inom produktsegmenten el-motvikts truckar, och har ett komplett inomhusprogram som kommer att ge våra kunder med högt ställda krav på ergonomi, säkerhet och arbetsmiljö maskiner i toppklass. Läs mer om Cat Lift Trucks här >>

Ottosson Truck Cat lift trucks

Tillsammans med våra kunder ser vi fram emot att bygga en ännu starkare framtid när det kommer till materialhanteringslösningar. Vår strävan efter att erbjuda det mest omfattande utbudet av truckar för att möta alla våra kunders unika behov och önskemål är mer levande än någonsin.

Vår ambition är att vara din femstjärniga leverantör inom materialhantering.

När den totala marknaden under året minskat drastiskt, avslutar vi året starkt med en tillväxt på omkring 25% jämfört med 2022.

Helt otroligt med tanke på att vi flyttat en verksamhet som startade 1969 och samtidigt haft full service till våra kunder. Detta har varit möjligt just tack vare våra genom åren, trogna kunder/ ambassadörer, ett starkt produktutbud och ett starkt team hos Ottosson Truck AB 2.0.

Nu ser vi framemot att förvalta den energi och framåtanda 2023 gett oss och fortsätta utveckla och förfina vår verksamhet.

Bengt Joelsson VD Ottosson Truck

Fler nyheter

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45