Ottosson Truck Cat lift trucks

Cat EP16-20(C)N2

Cat EP16-20(C)N2

Miljövänliga, effektiva, pålitliga och hållbara elektriska gaffeltruckar. Ett tyst, miljövänligt sätt att hantera olika typer av lastbärare & gods, såsom t.ex olika typer av pallar, lådor och häckar.

Med sin kompakta design, fantastiska manövrerbarhet och intelligenta kontrollsystem är dessa små elektriska gaffeltruckar det automatiska valet när utrymmet är trångt.

Idealisk för effektiv hantering i containrar, lastbilar, drive-in-ställ och andra trånga, fartfyllda miljöer, den lilla elektriska gaffeltruckens beteende anpassar sig snabbt till förändringar i förarnas önskemål och behov. De är också byggda för att stå emot hårda, våta, smutsiga eller dammiga förhållanden.

Tack vare de senaste elektroniska styrenheterna och sensorerna, mjukvaran och flera algoritmer är körning och lasthantering av dessa små elektriska gaffeltruckar enklare, stadigare, säkrare och bekvämare än någonsin. Centralt för denna körupplevelse är Cat Responsive Drive System 2 (RDS2). RDS2 övervakar och reagerar omedelbart på förändringar i pedalrörelsens hastighet och justerar ständigt prestandaparametrar så att alla åtgärder är smidigt kontrollerade – inklusive start och stopp.

Ett annat system ändrar kontinuerligt styrresponsen efter körhastighet. När du kör snabbt undviker detta utbud av små elektriska gaffeltruckar behovet av konstant korrigering av föraren. När du manövrerar långsamt blir svängningen omedelbar och enkel. Avancerad kurvkontroll gör det möjligt för förare att uppnå den snabbaste säkra kurvtagningshastigheten i alla situationer. Den smidiga vändradien minimeras tack vare den 100° styraxeln.

Ett lastkännande hydraulsystem justerar automatiskt efter vikt för att bibehålla exakt kontroll. När fingertoppsreglage används för två eller flera hydrauliska funktioner samtidigt, håller den elektroniska kompenseringen alla maströrelser konsekventa. Stark mastdesign och en sidoförskjutning med låg friktion kombineras med olika styrsystem för att minska svajning, vridning och buller. Ett ovanligt brett utrymme för sätes- och rattstångsjustering garanterar en perfekt körställning för varje användare.

Egenskap

Värde

Drivmedel
El
Lyftkapacitet (kg)
1600-2000 kg

Önskar du en snabb offert eller vill veta mer?

Vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt. Du kan även kontakta någon av våra säljare direkt. Klicka här för kontaktuppgifter.

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45