Ottosson Truck Cat lift trucks

Cat - Eldrivna truckar - lyftkapacitet 1.4 - 12 ton

Skandinavisk & Europeisk innovation och produktion med fokus på prestanda, ergonomi, säkerhet, körglädje & arbetsmiljö. Cat ® Lift Trucks förstår vikten av effektivitet, innovation och körglädje. De flesta av produkterna är utvecklade och tillverkade i Sverige, Finland och Spanien. Cat gaffeltruckar är utformade med fokus på smart teknologi, säkerhetsfunktioner och användarvänlighet. Med Cat Lift Trucks får du inte bara kraft och prestanda utan även integrerade tekniklösningar som förenklar ditt arbetsflöde och ökar produktiviteten. Med intuitiva kontroller och smidig manövrering kommer förarna att uppleva en helt ny nivå av ergonomi, säkerhet och effektivitet.

Cat – Eldrivna truckar – lyftkapacitet 1.4 – 12 ton

Modern Teknologi för En Modern Arbetsplats

Cat ® Lift Trucks erbjuder några av de mest avancerade eldrivna motviktstruckarna på marknaden. Med nollutsläpp, tystgående komfort och enastående ergonomi sätter de standarden för arbetsmiljön. Prestandan är pigg och säkerheten är alltid i fokus. Fram/back i golvet, miniratt, multispakar mm. finns som tillval direkt från fabriken.
Med hög energieffektivitet och smidigt underhåll, kan du förvänta dig en låg total driftskostnad.
Oavsett om du behöver en kompakt 48 V motviktstruck eller en kraftfull 80 V motviktstruck, har Cat Lift Trucks rätt lösning för dig. Våra eldrivna motviktstruckar är byggda för att hantera krävande tillämpningar och förhållanden, vilket gör dem till det perfekta valet för din verksamhet.

Vi förstår att varje arbetsuppgift och förare är unik. Därför är varje truck helt programmerbar för att möta dina specifika behov.
Med Cat Lift Trucks har du kontrollen i dina händer, så du kan prestera på toppnivå varje dag.

 

 

Denna väletablerade tillverkare av elektriska gaffeltruckar ger dig fördelar som:

Avancerad grön växelström som ger bättre prestanda
Längre växlingscykler för att förbättra effektiviteten
Enklare underhåll, vilket innebär att du kan fokusera på det som verkligen betyder något
Mångsidiga konfigurationer – ger våra elektriska gaffeltruckar lätt programmerbara driftsegenskaper, så att du kan matcha maskinens prestanda med förarens erfarenhet och lasttyp

För dina lagerapplikationer är elektriska gaffeltruckar idealiska eftersom de är både snabba och lätta att manövrera. Detta gäller särskilt våra 3-hjuliga elektriska gaffeltruckar, som EP14-20(C)N2T , som har en mycket snäv svängradie. Med maximala lyfthöjder på upp till 7 meter, är våra elektriska gaffeltruckar lämpliga för de flesta vanliga bredgångsställningar.

För produktionsmiljöer är elektriska gaffeltruckar perfekt lämpade för att ta med förnödenheter eller komponenter till en produktionslinje. De kan dessutom användas för att lasta eller lossa tunga lastbilar. Detta kan vara antingen från baksidan av fordonet (via en upphöjd lastkaj) eller från sidan (från marknivå).

För tyngre laster och tuffa miljöer, som traditionellt skulle ha krävt dieseltruckar, har vi kraftfulla, robusta eltruckar. Våra EP40-55(C)N(H)- och EP60-120N(H)-serier kan konkurrera med IC-motorgaffeltruckar när det gäller kraft och hållbarhet. Samtidigt erbjuder de många elektriska fördelar – inklusive högre effektivitet, lägre underhållskostnader, nollutsläpp och en bättre upplevelse för föraren.

Vad skiljer Cat Lift Trucks från andra tillverkare av elektriska gaffeltruckar?

Våra elektriska gaffeltruckar är utrustade för att hjälpa dig hantera förebyggande och regelbundet underhåll med minimal stilleståndstid. De erbjuder hög energieffektivitet, on-the-go systemövervakning, självdiagnostik och övervakning av felminne. På alla modeller kan dessutom en inbyggd servicepåminnelse programmeras. Detta innebär att underhåll kan schemaläggas med intervaller för att passa dina skiftmönster.

Som med alla Cats gaffeltruckar är våra elektriska gaffeltruckar byggda för att hålla. Deras seghet och förarkomfort kombineras med de mest avancerade tekniska funktionerna.

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45