Cat® Lift Trucks - Lagertruckar

Cat skjutstativtruckar 1,2 - 2,5 ton

Cat skjutstativtruckar 1,2 – 2,5 ton

Dagens Cat skjutstativtruckar kombinerar modern stil med toppmodern teknik för att ge dig exceptionella nivåer av produktivitet. Våra skjutstativtruckar är designade med prestanda, hållbarhet och lönsamhet i åtanke och utmärker sig med sin höga effektivitet, överlägsna ergonomi och låga underhållsbehov.

Skjutstativtruckar har en mast som kan flyttas framåt med lasten. Denna funktion, tillsammans med ett smalt chassi, gör att de passar specifikt för pallförvaring och hämtning i smala gångar. Beroende på modell och mastval kan våra skjutstativtruckar lyfta till nivåer på upp till 13 meter i höga ställningar.

Vårt utbud av skjutstativtruckar är designat för att maximera förarnas komfort och effektivitet med ergonomiska fördelar som:

  • Exakt manövrering av skjutstativtrucken och dess last, med minimal ansträngning, tack vare de senaste framstegen inom hydraulik och styrning
  • Tydliga vyer framåt, uppåt och runtom för snabb men exakt pallhantering.
  • Enkel av- ​​och påkoppling till en rymlig, fri och skyddande hytt med ett mellansteg och ergonomiska grepphandtag.
  • Jämna räckviddsrörelser säkerställer snabba, exakta lyft-, sänknings-, tilt- och sidoförskjutningsfunktioner.
  • Tyst, ryckfri och mycket stabil prestanda från den senaste mast- och räckviddsvagnstekniken.
  • Säker och säker manövrering, stödd av automatiserade säkerhetshjälpmedel som automatisk styrning av hastighet efter styrvinkel och gaffelhöjd.

Vi erbjuder 4 olika modeller av skjutstativstruckar

För att maximera valet och tillhandahålla en idealisk lösning för varje specifik lagerapplikation erbjuder vi fyra skjutstativtruckar. Det finns variationer i design och funktionsspecifikationer mellan dessa serier, vilket kan tilltala olika användare, men vad du än väljer kan du vara säker på full Cat-produktkvalitet.

Vårt NR12-14N3(L)(C) -sortiment innehåller våra mest kompakta lätta skjutstativtruckar – idealiska för de smalaste gångarna och mycket ekonomiska. De utför lätta och medelstora uppgifter, lyfter upp till 7,25 meter (beroende på mastval) och erbjuder kapaciteter på 1,2 och 1,4 ton.

Vårt NR14-16N2L -sortiment är ett annat val av lätta skjutstativtruckar på ingångsnivå, vilket gör att fler användare kan gå upp till en Cat skjutstativtruck. Dessa truckar är också för lätta och medelstora arbetsuppgifter, lyfter upp till 7,5 meter (beroende på mastval) och erbjuder kapaciteter på 1,4 och 1,6 ton.

Se film här: https://youtu.be/9TJ3J2L3F08

Vårt NR16-25N3H(X) -sortiment kan vara ditt val om du till exempel ser ergonomi och komfort som dina allra högsta prioriteringar. Den innehåller standardmodeller, tunga och extra höglyftande modeller, och erbjuder lyft upp till 12,1 meter och kapaciteter mellan 1,6 och 2,5 ton (beroende på modell och mastval).

Vårt NR14-25N2(S)(H)(C)(X) -sortiment kan vara ditt val om till exempel hög restkapacitet och förarkomfort är särskilt viktigt i din applikation, och ännu mer om föraren behöver komma in och lämna trucken ofta. Den innehåller standardmodeller, tunga, gränsöverskridande, kompakta och extra höga lyftmodeller, som erbjuder lyft upp till 13 meter och kapaciteter mellan 1,4 och 2,5 ton (beroende på modell och mastval).

Se film här: https://youtu.be/Zt3QdGSVOfU

Egenskap

Värde

Drivmedel
El
Lyftkapacitet (kg)
1200-2500kg
Lyfthöjd (mm)
upp till 13000 mm

Önskar du en snabb offert eller vill veta mer?

Vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt. Du kan även kontakta någon av våra säljare direkt. Klicka här för kontaktuppgifter.

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45