Cat® Lift Trucks - Lagertruckar

Cat staplare NSV/NSF12-16N3(I)(R)(S) 1,2 - 1,6 ton

Cat staplare NSV/NSF12-16N3(I)(R)(S) 1,2 – 1,6 ton

Ett komplett sortiment av staplartruckar som gör det möjligt för dina operatörer att leverera den produktivitet som ditt lager kräver.

Cat® Lift Trucks omfattande sortiment av robusta elektriska staplare är perfekt lämpade för att arbeta inom detaljhandel, distribution och tillverkning, byggd kring kraftfulla, programmerbara AC-motorer och kan matcha nästan alla lagrings- och hämtningsapplikationer i ditt lager. Du kommer att dra nytta av staplararnas utmärkta grepp och kraftfulla prestanda, även när de är fullastade, deras utmärkta energieffektivitet och det faktum att de är praktiskt taget underhållsfria.

 

Våra staplare är ett utmärkt val för högintensiva applikationer som kräver mångsidiga, multirollstruckar. Du hittar dem som staplar laster upp till 5,4 meter, samt transporter och orderplockning. Vissa är fällbara plattformsmodeller som kan användas i gående – och åkande lägen. Andra har fasta plattformar, med operatörer omgivna av skyddsbarriärer. Våra plattformsstaplare har kompakta dimensioner, kraftiga egenskaper och kapacitet, och  snabba, raffinerade, säkerhetssäkrade prestanda. Dessa faktorer kombineras för att öka operatörens förtroende och öka produktionen.

Du kan välja mellan modeller med fällbara plattformar (NSV), med skyddande sidostöd (tillval) och staplare med fast plattform (NSF). Omslutande skyddsbarriärer på staplartruckarna med fast plattform kan väljas med sido (S) eller bakre (R) ingång. Initial lift (I) varianter ger större markfrigång, för arbete på branta ramper och lastkajer. De tillåter också dubbel pallhantering för ännu högre genomströmning. Vårt sortiment av plattformsstaplare erbjuder dig ett val mellan tre olika styrtyper.

Kärnan i våra plattformsstaplares operatörscentrerade design är dess mycket stabila och smidiga chassi. Det klassledande, ergonomiska, emPower styrhandtaget kopplar föraren till detta. Från det ögonblick han eller hon ger sig iväg på den för första gången känns staplaren helt rätt. Det är en känsla av balans, lyhörd kontroll och kraft som fortsätter konsekvent genom varje skift.

Styrhuvudet och dess lättillgängliga, användarvänliga kontroller möjliggör snabb men exakt och säker manövrerbarhet. Kraftfulla motorer med avancerad styrteknik förbättrar både hastighet och säkerhet vid färd och lasthantering. Produktionen ökar samtidigt som risken för olyckor och därmed sammanhängande kostnader minskar.

Se film NSV/NSF12-16N3(I)(R)(S): https://youtu.be/0_53KccYMVo 

Egenskap

Värde

Drivmedel
El
Lyftkapacitet (kg)
1200-1600 kg
Lyfthöjd (mm)
upp till 5400

Önskar du en snabb offert eller vill veta mer?

Vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt. Du kan även kontakta någon av våra säljare direkt. Klicka här för kontaktuppgifter.

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45