Ottosson Truck - Truckservice

Lediga jobb

Läs mer om våra lediga tjänster nedan. Vi ser fram emot din ansökan.
Trots att Ottosson Truck har växt från 1 person till cirka 30 anställda sedan 1969 har företaget alltid präglats av en familjär gemenskap. Vi i personalen jobbar tillsammans och tillför varsin pusselbit i arbetet med att nå vår vision och våra mål.

Lediga jobb som Servicetekniker / truckmekaniker.

Hos oss finns en hög ansvarskänsla och medvetenhet om att kunden alltid står i centrum. Vi är ett tillväxtföretag med trygg ekonomisk plattform som vill utvecklas med duktiga och lojala medarbetare.

Vill du arbeta med ett av världens största märke Hyundai och hjälpa oss att utvecklas? Ansök om våra lediga jobb idag genom att klicka på rubrikerna.

hyundai truckar

Med Sverigeagenturen för Hyundai Forklifts erbjuder Ottosson Truck/Hyundai ett av Sveriges snabbaste växande truckvarumärke, med en bredd av truckar som utvecklats utefter världsmarknadens behov. Inom ett nätverk av kontor, verkstäder och återförsäljare finns uthyrning och försäljning av nya och begagnade truckar, truckservice, reservdelar, rådgivning, och mycket mer att tillgå.

Ottosson Truck/Hyundai specialanpassar truckar för specifika branscher eller efter andra önskemål. Ottosson Truck/Hyundai erbjuder totallösningar med rätt truck, rätt service, rätt ergonomi, rätt pris och rätt finansiering.

Ottosson Truck grundades 1969 och företaget har sedan dess präglats av nytänkande utifrån marknadens behov.

Med huvudkontor i Bromölla och filialer i övriga delar av landet är vår ambition att förse Sveriges truckmarknad med den bästa trucklösningen.

 

JUST NU har vi inga lediga jobb i Bromölla.

Lediga jobb

 

Välkommen att skicka in en spontanansökan.

Just nu har vi ingen tjänst ledig.

Är du sugen på en ny utmaning och vill vara med i gemenskapen och utveckla ett gediget familjeföretag som nu växlat upp och lyfter Sverige till nya höjder med sin Sverige-agentur för Hyundai? Då har vi troligen jobbet för dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför felsökningar, service och reparationer av deras truckar. Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor, cirka 55 trucktekniker, att bolla dina dagliga utmaningar med.
Ditt arbete kommer att omfatta service och reparation av både eltruckar och diesel/gasoltruckar.
Du sköter företagets, kunders truckar med ett stort engagemang och har eget kundansvar.

Din profil
Vi söker dig som har goda kunskaper om mekanik, elektronik och hydraulik samt har några års erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner. Meriterande är erfarenhet av just truckar, lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner.
Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta effektivt för att lösa kundernas behov.
Du är van av att jobba ute på fältet och trivs att skapa goda relationer med dina kunder ute på fältet.

Din personlighet är av största vikt för tjänsten. Du är strukturerad och disciplinerad i ditt arbete och att ta eget ansvar, initiativ och vara kreativ i ditt arbete trivs du med.

Vi tar löpande emot ansökningar och de skickas till:
VD Bengt Joelsson, bengt.joelsson@ottossontruck.se
Eller till:
Ottosson Truck AB
Norjevägen 65
294 76 Sölvesborg

Magnihic iumquam vollum ipienda et poressitiae laccab illes con porerchitium fugit eic te doluptatem imendebis am vitaqui omniatum ium quatur aut dio millore rero iusdaecum vel mossimo luptatiae nos que dest, ium, eveliqui berioss untur, conem vid ut exerecume ni ommo moluptatiae porem eicillab inctur, cum, quaerum nisciustis eos a volorist volor molupta sit inusapide nihillabo. Andae cum fugit et lignatus nis et expe ommosap.

Bromölla

Nyängsgatan 8
295 39 Bromölla
Service: 0456 - 317 72

Helsingborg

Torbornavägen 21
253 68 Helsingborg
Service: 042 - 22 33 80

Norrköping

Butängsgatan 8A
602 23 Norrköping
Service: 011 - 33 90 84

Vara

Torggatan 56
534 50 Vara
Service: 0512 - 30 12 70

Karlstad

Östanvindsgatan 20
652 21 Karlstad
Service: 070 - 348 20 45